Evet onuda merakla bekliyorum o oyundanda çok umutluyum umarım onunda başından kalkamayıp bitirdiğimde tekrar oynamak isteyeceğim bir oyun olur.Cyberpunk geliyor ona çok var![]()
Evet onuda merakla bekliyorum o oyundanda çok umutluyum umarım onunda başından kalkamayıp bitirdiğimde tekrar oynamak isteyeceğim bir oyun olur.Cyberpunk geliyor ona çok var![]()
evet oynadım güzeldi, videolarına bakabilirsin.Güzel mi oynadın mı ona göre alayım.Keşke DLC'ler gelse aynen ya.
Kötü diyorlardı galiba.
Olay bence dönüşümlü. Şu an insanlar online oyunlardan sıkılmış durumda. Örnek olarak God Of War, Marvel Spiderman gibi oyunların satış rakamlarına bakmak lazım. Hikaye temalı oyunların tekrar öne çıkacağını düşünüyorum.Yalnız artık oyun dünyasında hikayeli oyun çıkmıyor galiba ya iyice online sektöre dönmüş durumda.
Katılıyorum.God Of War çok güzeldi videolarını falan izlemiştim.Malum PS4 olmadığı için oynayamadığım ama hikayesini sonuna kadar izlediğim bir oyunOlay bence dönüşümlü. Şu an insanlar online oyunlardan sıkılmış durumda. Örnek olarak God Of War, Marvel Spiderman gibi oyunların satış rakamlarına bakmak lazım. Hikaye temalı oyunların tekrar öne çıkacağını düşünüyorum.
Onları da bitirdim.Güzellerdi hikaye olarak çok derin olmasada yine de iyiydi.Şimdi Wolfenstein Youngblood aldım denemek için hikaye 0 neredeyse aksiyonu için oynuyorum.Hikayeli oyun piyasada kalmamış resmen.Control nasıl acaba oynayan var mı ?Sisteminiz kaldırıyor ise ve orta dünya evrenini de seviyorsanız kaçırmamanız gereken oyunlar middle earth shadow of mordor serisini öneririm.
1.Oyun : Middle earth shadow of mordor
2.Oyun : middle earth shadow of war
Satın alıp oynamadım fakat incelemelere baktığım kadarıyla Quantum Break'in değiştirilip kadın haline getirilmiş versiyonu gibi geldi ama oynayanlar daha iyi bilir tabi ki.Onları da bitirdim.Güzellerdi hikaye olarak çok derin olmasada yine de iyiydi.Şimdi Wolfenstein Youngblood aldım denemek için hikaye 0 neredeyse aksiyonu için oynuyorum.Hikayeli oyun piyasada kalmamış resmen.Control nasıl acaba oynayan var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.