Hikayeli oyun vs multiplayer oyun

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege aldım. Ama oynadığımda tek başına beni sarmadı bende iade talebinde bulundum. Sorum şundan ibaret ki oyun oynayacak arkadaşım yok yani hep tek takılıyorum. Sizce multiplayer FPS oyunları mı oynayayım yoksa Far Cry, Assassin Creed gibi serilere mi başlayayım? Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'i iade edip Assassin Creed serisini almak istiyorum. Sizce mantıklı karar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınız yoksa ve Multiplayer manyağı değilseniz kesinlikle Hikayeli Single Player oyunlar en iyi seçenek.

Bence hikayeli oyunlar oynayın mesela arkadaşlarım CS oynarken ben Uncharted oynuyorum.

AC:2 muhteşem bir oyundur ama günümüz için biraz eskimiştir. Dying Light ise başlamak için çok güzel bir oyun.

Hikayeli oyunlar multiplayer oyunlara göre çoğunlukla daha güzel olur. Bir sürü keşfedilecek evren ve sanat eseri duruyor. Hepsine bakma şansınız var. Kitap okumak gibi bir şey.

Witcher 3 al RDR 2 göm yanına da bir souls oyunu patlat bu sene cikar aradan hadi gine iyisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…