Hikayeli oyunlar için PS4 Slim alınır mı?

Hocam yakın zamanda PS oyunları PC'ye çıkma ihtimali var biraz beklerseniz daha mantıklı olur ve slimde bile ısınma sorunları yaşayabiliyordum fat asla önermem.

Fat kasada bile rahat oynuyorum GoW, Ghost of Tsushima, TLoU Part 2’yi. Alınır, oynanır.

750 Ti gücünde ve The Last of Us Part 2'yi açıyor hocam güçlü demesin de ne desin?
Güçlü bir konsol değil. TLoU 2'yi açma sebebi optimizasyon.

Güçlü, çok saçma bir terim PS4 için. 1,14 TF gücünde ve eski bir mimari kullanıyor.

Güçlü değil, optimizasyon sayesinde oyun açan bir makine.

RDR2 deneyim etmemekle birlikte sorun olacağını düşünmüyorum. GoW'u PS4 Slim'de bitirdim ve gayet akıcı ve güzel bir deneyim yaşadım. PS4 Slim alırken gözünüz korkmasın, sizi gayet memnun edecek bir cihazdır. Bu arada cihazın garantisi bittiyse 2. ellere yönelmenizi tavsiye etmem, elinize patlayabilir.

Temiz kullanılan teşhir ürünü, ya da garantili olan bir ikinci el ürüne yönelebilirsiniz.

RDR 2'yi PS4'den bitirmiş biri olarak gayet akıcı buldum.
Rockstar konsollara oyunu müthiş optimize ediyor, RAGE motorunun çok komplike olmasına rağmen.

Bence alınabilir. Çok güncel olmazsınız belki ama eski nesilde oynamadığınız oyun sayısı fazla ise şu an için en iyi seçenek bana göre. Pro bile düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…