Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 Carl CJ Johnson dedi: Red Dead Redemption 2. Genişletmek için tıkla... Onu da alacağım. Konsol daha iyi değil mi pcye göre?
Carl CJ Johnson dedi: Red Dead Redemption 2. Genişletmek için tıkla... Onu da alacağım. Konsol daha iyi değil mi pcye göre?
HNKN Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 359 Çözümler 1 5 Temmuz 2025 #12 Lskow dedi: Onu da alacağım. Konsol daha iyi değil mi PC'ye göre? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla PS5 versiyonu yok oyunun PS4 versyonundada 30 FPS kilidi var diye biliyorum. Bilgisayarda FPS sınırı yok.
Lskow dedi: Onu da alacağım. Konsol daha iyi değil mi PC'ye göre? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla PS5 versiyonu yok oyunun PS4 versyonundada 30 FPS kilidi var diye biliyorum. Bilgisayarda FPS sınırı yok.
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 2.020 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2025 #13 Lskow dedi: Onu da alacağım. Konsol daha iyi değil mi pcye göre? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ben sadece PC'den oynadım.
Lskow dedi: Onu da alacağım. Konsol daha iyi değil mi pcye göre? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Ben sadece PC'den oynadım.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.152 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #14 HNKN dedi: Bildiğim kadarıyla PS5 versiyonu yok oyunun PS4 versyonundada 30 FPS kilidi var diye biliyorum. Bilgisayarda FPS sınırı yok. Genişletmek için tıkla... Rdr 2 yi pcde oynarım o zaman teşekkürler herkese.
HNKN dedi: Bildiğim kadarıyla PS5 versiyonu yok oyunun PS4 versyonundada 30 FPS kilidi var diye biliyorum. Bilgisayarda FPS sınırı yok. Genişletmek için tıkla... Rdr 2 yi pcde oynarım o zaman teşekkürler herkese.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.521 Çözümler 41 Yer Edinburgh 8 Temmuz 2025 #15 RDR2.