Hikayeli oyunlarda işlemci kullanımı %100 oluyor

Format atmak denenebilir. Klasik öneri demeyin, aynı durumu 2 kere yaşadım cihaz en dandik yükte bile %100CPU kullanıyordu. İlkinde zamanla kendiliğinden düzeldi, 2.de kendim zamanla düzelmesini beklemeden format attım düzeldi. Sisteminiz iyi bir sistem. Bu arada cihaz boştayken veya mesela Chrome'dan video izlerken bile %100 mu yoksa sadece oyunlar mı?

Sadece oyunlarda bu yüklere çıkıyor boştayken nomal. Bundan önce 2 sefer format attım ama yine sorun aynı darbogaz olma olasılıgı nedir efenim.

Bu siteden baktım ve sonuç bu şekilde ama benim anlamadıgım kasayı aldıgım site bunu bilmiyor muydu deneyimsiz biri tarafından mı dizildi kasa.

@GucukBey

Dosya Ekleri

• 1736012043409.png
    122,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 1736012209017.png
    180,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Nereden aldınız kasayı? Eğer herşeye rağmen düzelmediyse bir aldığınız yere gönderin. Aslında bu tarz sitelerde pek darboğaz hesaplamasına güven olmaz. Çünkü sisteminiz darboğaz yapacak bir sistem değil.

Gamingenden almıştım. Bu sorunun kaynağını bulamıyorum.

Degelerine Görev Yöneticisi'nden bakmayin. Oyun alta aldiginizda gercek degerlerini goremiyorsunuz. Oyun esnasinda degerlerini gosterebilecek uygulamalari kullanin. Ornegin MSI Afterburner.

Degelerine Görev Yöneticisi'nden bakmayin. Oyun alta aldiginizda gercek degerlerini goremiyorsunuz. Oyun esnasinda degerlerini gosterebilecek uygulamalari kullanin. Ornegin MSI Afterburner.

Oyunu oynarken yan ekrandan görev yöneticisine bakıyorum efenim.

Gamingenden almıştım. Bu sorunun kaynağını bulamıyorum.

Gamingen yardımcı olur kötü değil ama sorun darboğaz değildir. Ben donanımda bir hata olduğunu sanmıyorum, muhtemelen yazılımsal ama yinede gamingenden destek alın. Bu arada bu %100 cpu kullanımı pcyi etkiliyor mu? Performans, ısı falan olarak.

CS:GO2 FPS düşmesi oluyor arada , ekran kartına yük bindirdigim de GPU kullanımı artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…