Hikayeli oyunları depolamak için 4 TB SSD alınır mı?

Bu testlerde anlamadığım bir kısım var. Mesela sizin gönderdiğiniz testte küçük heatsink ile yaklaşık 370 saniye boyunca saniyede 12000mb üstünde yazma işlemi yapmış. bu da toplamda 4.3 TB veri yazmaya denk. SSd kapasitesi 2 TB iken fazla kısmı nereye yazıyor?

bu konuda bilginiz var mı test rehberlerini okuduğumda ya gözden kaçırıyorum yada bununla ilgili bir açıklama yok

Bir de SLC cache mavzu var. Bu ssdnini SLC cache 600 GB civarı. 600 gbtan sonra hız düşmesi gerek ama hala 12000 mb/s üstünde veri yazıyor.

Gözden kaçırdığım bir şey var ama nedir o

Son düzenleme:
Ölçüm testi olduğu için, eski yazdıklarının üstüne geri yazmakta ve yazılan verilerde toprak dolu torba gibi boş veriler. Üst üste binip, binip duruyorlar.

Bir de SLC cache mavzu var. Bu ssdnini SLC cache 600 GB civarı. 600 gbtan sonra hız düşmesi gerek ama hala 12000 mb/s üstünde veri yazıyor.

Gözden kaçırdığım bir şey var ama nedir o
Testler arasında önbelleği temizlediklerini söylemişler. Isı testinde de aktif olarak temizliyorlar sık sık sanırsam. Sadece tahmin ediyorum, net bir fikrim yok.
Kendi forumlarına sorup, yaptıkları test hakkında daha detaylı bilgi almak lazım.

Anladım sağolun hep kafam takılıyordu, demekki üst üste yazıyorlar verileri.

Önemli veriler için minumum 2 tb hdd tavsiyeniz var mı? Fiyat uçuk olmazsa 3 veya 4 tb daha iyi olur

Depolama için HDD al, daha uygun.

Anladım sağolun hep kafam takılıyordu, demekki üst üste yazıyorlar verileri.
Tahminim bu tabi, ne yaptıkları hakkında kendilerine sormak. Sentetik testler dediğim gibi yapıyorlar ama.
Önemli veriler için minumum 2 tb hdd tavsiyeniz var mı? Fiyat uçuk olmazsa 3 veya 4 tb daha iyi olur
Şahsen en ideal gördüğüm ürün bu:

3TB olarak:

4TB olarak:

Toshiba P300 modelide alternatif sayılır.

Bu first teknoloji iyi bir firma mıdır acaba? Büyük satıcılardan da kalmamış nerdeyse HDD satan. Satanlarda çok yüksek fiyat çekmiş
Haklarında bilgim yok ama işleri HDD satmak, oyüzden dolandırıcı olamazlar ama kullanılmış ürün satabilirler. Kamera veya NAS çıkması. HDD devride kapandığı için bilindik firmalar satmıyorlar.
Anca taşınabilir veya daha büyük boyutlu modeller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…