bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #1 Merhaba, hikayeli oyunlarda(God of War, Sekiro vb.) Kasmadan oynamak için kaç FPS almam gerekiyor? YouTube'dan gördüğüm kadarıyla 30 FPS akıcı oluyor. Bende FPS mi 40'a sabitlemeyi düşünüyorum, kasma hissi olur mu? Yoksa akıcı oynayabilir miyim?
Merhaba, hikayeli oyunlarda(God of War, Sekiro vb.) Kasmadan oynamak için kaç FPS almam gerekiyor? YouTube'dan gördüğüm kadarıyla 30 FPS akıcı oluyor. Bende FPS mi 40'a sabitlemeyi düşünüyorum, kasma hissi olur mu? Yoksa akıcı oynayabilir miyim?
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.433 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #2 Akıcı oynarsın hocam, keyifli oyunlar.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.429 Makaleler 9 Çözümler 178 Yer Ankara🥀 11 Ağustos 2023 #3 Ps4'de gow ve sekiro'yu 30FPS oynuyordum, gayet akıcıydı.
Görkem Arayışı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 2.085 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #4 Bence sabitlemeyin. Alabildiği kadar fps alsın. 30 üzerinde bence rahat oynanabilir. Hani çok sevdiysem 20-30 arası bile oynadığım olmuştu eskiden
Bence sabitlemeyin. Alabildiği kadar fps alsın. 30 üzerinde bence rahat oynanabilir. Hani çok sevdiysem 20-30 arası bile oynadığım olmuştu eskiden
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 11 Ağustos 2023 #5 Biraz göreceli, ben 50 altına düştüğü an hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Arkadaşım 25fps oyunlar oynuyordu
Biraz göreceli, ben 50 altına düştüğü an hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Arkadaşım 25fps oyunlar oynuyordu
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #6 Görkem Arayışı dedi: Bence sabitlemeyin. Alabildiği kadar FPS alsın. 30 üzerinde bence rahat oynanabilir. Hani çok sevdiysem 20-30 arası bile oynadığım olmuştu eskiden Genişletmek için tıkla... 30'a çok alışkınım hocam. 60 gözümü acıtıyor SUSAMLI ÇUBUK dedi: Biraz göreceli, ben 50 altına düştüğü an hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Arkadaşım 25fpa oyunlar oynuyordu Genişletmek için tıkla... Hocam 60 falan bana çok geliyor gözüm açıyor kendi mi çok zengin hissediyorum 40 tam orta SUSAMLI ÇUBUK dedi: Biraz göreceli, ben 50 altına düştüğü an hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Arkadaşım 25fpa oyunlar oynuyordu Genişletmek için tıkla... Hocam 60 falan bana çok geliyor gözüm açıyor kendi mi çok zengin hissediyorum 40 tam orta Anobis dedi: Akıcı oynarsın hocam, keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sizde keyifli oyunlar.
Görkem Arayışı dedi: Bence sabitlemeyin. Alabildiği kadar FPS alsın. 30 üzerinde bence rahat oynanabilir. Hani çok sevdiysem 20-30 arası bile oynadığım olmuştu eskiden Genişletmek için tıkla... 30'a çok alışkınım hocam. 60 gözümü acıtıyor SUSAMLI ÇUBUK dedi: Biraz göreceli, ben 50 altına düştüğü an hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Arkadaşım 25fpa oyunlar oynuyordu Genişletmek için tıkla... Hocam 60 falan bana çok geliyor gözüm açıyor kendi mi çok zengin hissediyorum 40 tam orta SUSAMLI ÇUBUK dedi: Biraz göreceli, ben 50 altına düştüğü an hissediyorum ve rahatsız oluyorum. Arkadaşım 25fpa oyunlar oynuyordu Genişletmek için tıkla... Hocam 60 falan bana çok geliyor gözüm açıyor kendi mi çok zengin hissediyorum 40 tam orta Anobis dedi: Akıcı oynarsın hocam, keyifli oyunlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun sizde keyifli oyunlar.