Hikayesi güzel anime önerisi

edwardn

Centipat
Daha fazla  
Hikayesi güzel olay akışı yerinde olan seinen bir anime tavsiyesi olan var mı?

20th century boys, biraz daha klasik öneri olarak da berserk ve vagabonda bakabilirsin. Ben pek sevmesemde vinland sagayı da öneriyorlar.

Hikayesi güzel olay akışı yerinde olan seinen bir anime tavsiyesi olan var mı?
Evangelion, eski bir anime fakat çok güzel. Birkaç sene önce animeyi ve filmini 3 gün içerisinde bitirmiştim. İlk başta yavaş gelebilir fakat yavaş yavaş animenin psikolojisine giriyorsunuz.

20th century boys, biraz daha klasik öneri olarak da berserk ve vagabonda bakabilirsin. Ben pek sevmesemde vinland sagayı da öneriyorlar.

Teşekkürler hepsine bakacağım.

Evangelion, eski bir anime fakat çok güzel. Birkaç sene önce animeyi ve filmini 3 gün içerisinde bitirmiştim. İlk başta yavaş gelebilir fakat yavaş yavaş animenin psikolojisine giriyorsunuz.

Teşekkürler.

Hocam evangelion güzel bir anime tabii ki fakat seinenede kayıyorda daha çok shounen gibi.

91 Days. Seinen olarak geçmiyor ama seinen'e oldukça yakın.
One Punch Man. Komedi animesi. Özellikle ilk sezonu harika.
Son olarak da 3-gatsu No Lion. Baya seviyorum bunu da

91 days. Seinen olarak geçmiyor ama Seinen'e oldukça yakın.
One punch man. Komedi animesi. Özellikle ilk sezonu harika.
Son olarak da 3-gatsu no lion. Bayağı seviyorum bunu da.

One punch man izledim diğerlerine bakacağım.

91 days. Seinen olarak geçmiyor ama Seinen'e oldukça yakın.
One punch man. Komedi animesi. Özellikle ilk sezonu harika.
Son olarak da 3-gatsu no lion. Bayağı seviyorum bunu da.

91 days ilgi çekici duruyor hocam ben bunu listeme eklerim.

Hocam arkadaş anime istemiş. 20th century boys ile Vagabond'un anime uyarlaması yok. Berserk'in de tek düzgün anime uyarlaması da 1997 ki o da sadece 3 - 13 cilt arası uyarılıyor. Tabii eğer manga istiyorsa kesinlikle bakmalı bu serilere.

Anime olarak kesinlikle Monster öneririm. Hikayeli ve iyi olay akışı olan seinen deyince ilk aklıma gelen anime budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…