Hikayesi güzel oyun önerisi

İsoM

Centipat
Daha fazla  
Hikayesine güzel diyeceğim tatlı hoş olan oyunlar (özellikle teltalle oyunlarına bayıldım) sistemim öyle aman şaham bir şey değil şu ana kadar beğendiğim oyunlar.
Mafia 2
TWD'nin tüm oyunları teltalle.
Game of Thrones.
The Wolf Among Us.
Life is Strange 1 (2'ye başlamayı düşünüyorum)
L. A. Noire.
Batman Arkham City.
Batman Telltale.
TLOU(PS)

Aklıma gelmeyen yüzlerce oyun daha tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mafia 2'yi yazmışsınız ama ilk oyununu oynamadıysanız onu da öneririm. Tabii eski versiyonu çok eski oluyor. Definitive Edition'ını bilgisayarınız kaldırıyorsa tavsiye ederim kesinlikle.

RDR2, metro serisi, A Plague Tale oyunları, God of War, Detroit Become Human, Cyberpunk 2077.
Hepsinin hikayesi ha.

Metro: Last Light Redux oynadım hoşumada gitmişti aslında güzel seri fakat exodusu benim PC alır mı bilemem baktığımda oyunun optimizasyonunda büyük bir sıkıntı olduğunu gördüm Detroit'e hep bir ön yargım oldu ama oynayacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam.

O zaman oynamadıysan beyond Two Souls oyna derim.

Oynayacağım hocam Heavy Rain'in yapımcısından çıkan bir oyunmuş bakacağım tavsiyeniz için teşekkürler.

Uncharted.
Wolfenstein.

Wolfwnsteine bakmadım fazlada duymadım nasıl bir oyun hocam.

Mafia 2'yi yazmışsınız ama ilk oyununu oynamadıysanız onu da öneririm. Tabii eski versiyonu çok eski oluyor. Definitive Edition'ını bilgisayarınız kaldırıyorsa tavsiye ederim kesinlikle.

Optimize sıkıntıları yoksa bakacağım hikayesi bağlantılımı hocam.

Son düzenleme:

Call of Duty Modern Warfare serisi (eski seri)
Black Ops 1 ve 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…