Hikayesine güzel diyeceğim tatlı hoş olan oyunlar (özellikle teltalle oyunlarına bayıldım) sistemim öyle aman şaham bir şey değil şu ana kadar beğendiğim oyunlar.
Mafia 2
TWD'nin tüm oyunları teltalle.
Game of Thrones.
The Wolf Among Us.
Life is Strange 1 (2'ye başlamayı düşünüyorum)
L. A. Noire.
Batman Arkham City.
Batman Telltale.
TLOU(PS)
Aklıma gelmeyen yüzlerce oyun daha tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mafia 2'yi yazmışsınız ama ilk oyununu oynamadıysanız onu da öneririm. Tabii eski versiyonu çok eski oluyor. Definitive Edition'ını bilgisayarınız kaldırıyorsa tavsiye ederim kesinlikle.
Hocam Until Dawn ve quaaryide tavsiyeniz için teşekkür ederim genellikle böyle hikayesi film gibi olan yaşatan yön verebildiğimiz oyunlar hoşuma gidiyor.
Hocam Until Dawn ve quaaryide tavsiyeniz için teşekkür ederim genellikle böyle hikayesi film gibi olan yaşatan yön verebildiğimiz oyunlar hoşuma gidiyor.
Metro: Last Light Redux oynadım hoşumada gitmişti aslında güzel seri fakat exodusu benim PC alır mı bilemem baktığımda oyunun optimizasyonunda büyük bir sıkıntı olduğunu gördüm Detroit'e hep bir ön yargım oldu ama oynayacağım tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam.
Mafia 2'yi yazmışsınız ama ilk oyununu oynamadıysanız onu da öneririm. Tabii eski versiyonu çok eski oluyor. Definitive Edition'ını bilgisayarınız kaldırıyorsa tavsiye ederim kesinlikle.
Hikayesine güzel diyeceğim tatlı hoş olan oyunlar (özellikle teltalle oyunlarına bayıldım) sistemim öyle aman şaham bir şey değil şu ana kadar beğendiğim oyunlar.
Mafia 2
TWD'nin tüm oyunları teltalle.
Game of Thrones.
The Wolf Among Us.
Life is Strange 1 (2'ye başlamayı düşünüyorum)
L. A. Noire.
Batman Arkham City.
Batman Telltale.
TLOU(PS)
Aklıma gelmeyen yüzlerce oyun daha tavsiyelerinizi bekliyorum.