Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 852 Çözümler 18 10 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar hikayesi ve karakterleri iyi kurgulanmış oyun tavsiyesi istiyorum türü önemli tavsiyelerinizi bekliyorum. Platform: PC Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2022
Arkadaşlar hikayesi ve karakterleri iyi kurgulanmış oyun tavsiyesi istiyorum türü önemli tavsiyelerinizi bekliyorum. Platform: PC
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 10 Ekim 2022 #2 Goat Simulator.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 Detroit ve oynamadıysan Mafia DE önerebilirim.
11berat68 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #4 Mass Effect Legendary Edition.
Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 852 Çözümler 18 10 Ekim 2022 #6 Kiznaiver dedi: Detroit ve oynamadıysan Mafia de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Mafia'yı aldım daha oynamadım Detroit'i şimdi istek listeme ekledim öneri için teşekkür ederim. 11berat68 dedi: Mass Effect legendary Edition. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun istek listeme ekledim.
Kiznaiver dedi: Detroit ve oynamadıysan Mafia de önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Mafia'yı aldım daha oynamadım Detroit'i şimdi istek listeme ekledim öneri için teşekkür ederim. 11berat68 dedi: Mass Effect legendary Edition. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için sağ olun istek listeme ekledim.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #7 Nurullahkzlkya dedi: Mafia'yı aldım daha oynamadım Detroit'i şimdi istek listeme ekledim öneri için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Detroit'in indirimi yeni bitti maalesef ama çok sık indirime giriyor. Bir de oynamışsınızdır diye yazma gereği duymadım ama RDR 2 ile Undertale aklımda kalmasın.
Nurullahkzlkya dedi: Mafia'yı aldım daha oynamadım Detroit'i şimdi istek listeme ekledim öneri için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Detroit'in indirimi yeni bitti maalesef ama çok sık indirime giriyor. Bir de oynamışsınızdır diye yazma gereği duymadım ama RDR 2 ile Undertale aklımda kalmasın.
A Ares6 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2022 #8 Nurullahkzlkya dedi: Arkadaşlar hikayesi ve karakterleri iyi kurgulanmış oyun tavsiyesi istiyorum türü önemli tavsiyelerinizi bekliyorum. Platform: PC Genişletmek için tıkla... Metro serisi PPden de anlaşılacağı üzere özellikle exodusu öneririm
Nurullahkzlkya dedi: Arkadaşlar hikayesi ve karakterleri iyi kurgulanmış oyun tavsiyesi istiyorum türü önemli tavsiyelerinizi bekliyorum. Platform: PC Genişletmek için tıkla... Metro serisi PPden de anlaşılacağı üzere özellikle exodusu öneririm
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #9 Detroit: Become human The last of us I/II Undertale GTA: San andreas CRYSIS
Moliu Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum: Lenovo G580 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 710M İşlemci: Intel Core i3 2348M İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #10 Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony. Optimizasyon biraz sıkıntı bir tane patch atıp düzeltirsin onu da.
Grand Theft Auto: The Ballad of Gay Tony. Optimizasyon biraz sıkıntı bir tane patch atıp düzeltirsin onu da.