kado1082 Picopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 270 6 Nisan 2021 #1 Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 6 Nisan 2021 #2 Tam aradığın kriterlerde Detroit: Become Human var. Grafikleri gerçek hayat gibi. Hikayesini zaten anlatmama gerek yok.
Tam aradığın kriterlerde Detroit: Become Human var. Grafikleri gerçek hayat gibi. Hikayesini zaten anlatmama gerek yok.
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 Save 90% on The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition on Steam Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features. store.steampowered.com
Save 90% on The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition on Steam Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features. store.steampowered.com
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 6 Nisan 2021 #4 Metro 2033 Redux- Metro Exodus- Mafia 1,2 D.E- Hitman Serisi - Max Payne 3
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 6 Nisan 2021 #5 Uncharted serisi.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 6 Nisan 2021 #6 The Elder Scrolls serisine bakmalısın.
KevinLevrone Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 kado1082 dedi: Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gta 4 ve mafia 2. kado1082 dedi: Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Max payne serisi, far cry 3 ve 5.Mafia definitive edition.
kado1082 dedi: Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Gta 4 ve mafia 2. kado1082 dedi: Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Max payne serisi, far cry 3 ve 5.Mafia definitive edition.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Nisan 2021 #8 Witcher 3, Red Dead Redemption 2, Mafia 2, Cyberpunk 2077, Uncharted serisi, Reboot Tomb Raider serisi.
Witcher 3, Red Dead Redemption 2, Mafia 2, Cyberpunk 2077, Uncharted serisi, Reboot Tomb Raider serisi.
Shelly Picopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 96 Yer CAYBIRPANK Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #9 kado1082 dedi: Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... GTA IV episodes from liberty City.
kado1082 dedi: Kriterler: Hikayesi iyi olacak, grafikleri iyi olacak ve mekanikleri iyi olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... GTA IV episodes from liberty City.
kado1082 Picopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 270 6 Nisan 2021 #10 Steve Rogers dedi: Tam aradığın kriterlerde Detroit: Become Human var. Grafikleri gerçek hayat gibi. Hikayesini zaten anlatmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oynadım.
Steve Rogers dedi: Tam aradığın kriterlerde Detroit: Become Human var. Grafikleri gerçek hayat gibi. Hikayesini zaten anlatmama gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oynadım.