justkender Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #21 Hocam, indie seversen Machinarium Braid Limbo; FPS seversen Black Ops 1 Modern Warfare serisi. 3rd person olarak Last of Us.
Hocam, indie seversen Machinarium Braid Limbo; FPS seversen Black Ops 1 Modern Warfare serisi. 3rd person olarak Last of Us.
Call me Kem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 1.928 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Balıkesir 4 Mart 2021 #22 King Julien dedi: Far Cry 3 Assassin's Creed Brotherhood Call of Duty Modern Warfare 2 Crysis 1 ve 2 Genişletmek için tıkla... Brotherhood güzel bir oyun ama Assassin's Creed 2 oynamadan hikayeyi bağdaşlaştırması zor.
King Julien dedi: Far Cry 3 Assassin's Creed Brotherhood Call of Duty Modern Warfare 2 Crysis 1 ve 2 Genişletmek için tıkla... Brotherhood güzel bir oyun ama Assassin's Creed 2 oynamadan hikayeyi bağdaşlaştırması zor.
L leonidasssss Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #23 Mafia 2
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #25 yellowgamer dedi: Arkadaşlar merhaba, hikayeli saran oyun önerebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Gta 5.
yellowgamer dedi: Arkadaşlar merhaba, hikayeli saran oyun önerebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Gta 5.
Eyix Megapat Katılım 27 Nisan 2015 Mesajlar 173 Çözümler 1 4 Mart 2021 #26 Abstrack99 dedi: BF4. Genişletmek için tıkla... Multiplayer hikayesine aşık olmuştum. God of War ve The Last of Us serisini denemeni öneririm. TLOU 2'nin hikayesini pek sevemedim ama bir başyapıt istiyorsan kaçırma.
Abstrack99 dedi: BF4. Genişletmek için tıkla... Multiplayer hikayesine aşık olmuştum. God of War ve The Last of Us serisini denemeni öneririm. TLOU 2'nin hikayesini pek sevemedim ama bir başyapıt istiyorsan kaçırma.