Hikayesi ve aksiyonu güzel oyun tavsiyesi

Çok oyunu var ve bazıları çok eski o yüzden başlamaya üşenmiştim biraz, ama oynamasan da olur dediğin oyunlar varsa onları atlayıp yenileri oynayabilirim.

PC'den oynuyorsanız 1, 2, 3 yok zaten. 1'e gerek yok. 2 ve 3 oynasaniz iyi olurdu. Ama 4'ü oynasaniz yeter önceki oyunlardan bazı anılar bahsediliyor o kadar biraz bağımsızlar ama mesela eşiniz olan elena ile nasıl tanıştığınızı bilemeyeceksiniz. Oyun hikayesi önceki oyunlardan bağımsız sıkıntı yok yani nathan her oyunda farklı bir macera yaşıyor.

2 ve 3'e bakarım, beğenirsem oynayabilirim. Beğenmezsem üçünün de hikayesini izler 4'ü öyle oynarım. Oyunlar birbiriyle çok alakalı olmasa da küçük detayları ve göndermeleri anlamak güzel oluyor.

İstediğin aksiyon ise aslında Resident Evil 8 , 2 ve 4 remakeleri iyi hikayeleride ortalamanın üstü. Oynadığım şahsen en iyi hikaye Metal Gear Solid serisinin 3. oyunudur ama onu da oynayacağını düşünmüyorum. Türkiye'de çok eski oyunlara dönüş olmuyor. Yakuza'ya bakabilirsin biraz hikayesi fazla ağır gelebilir yeri geliyor 30dk izliyorsun ama dövüş sistemi olsun karakterleri olsun şehir falan olsun aşırı hoşuma gidiyor. Wolfenstein veya Max Payne'e de bakılabilir. Aksiyonları iyi ama hikayeleri meh seviyesi.

Oynamadan konuşmada ilk öğren gel. 4. oyunu çok hatırlamıyorum ama 1 2 ve 3 de neredeyse her bölümde boss fight var. Savaş unsuru var.
4'ü YouTube'de seri olarak oynadım ve bitirdim. İstersen link atıyım tüm seriyi baştan sona izle. LT ve RT'ye bas, vur geç. Bas, vur ve geç mantığı var oyunda. Neyi oynamadan konuşma diyorsun anlamadım. Şu oyunda boss savaşı dahi olsa kombat var diyenin oyun anlayışından şüphe ederim doğrusu. Oyun kötü mü? Değil aksine çok tatlı hikaye ve bulmacalarıyla ama kombat var demek hiç kombat olan oyun oynamadım demekle eş değer.

Oynamadan konuşmada ilk öğren gel. 4. oyunu çok hatırlamıyorum ama 1 2 ve 3 de neredeyse her bölümde boss fight var. Savaş unsuru var.
Savaş unsuru olması kombatı iyi kılmıyor bu arada dostum, bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…