GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ağustos 2020 #1 Hikayesi ve grafikleri sağlam olan oyun önerebilir misiniz? Ama Far Cry gibi aynı şeyi yüz defa yaptığımız oyun olmazsa sevinirim.
Hikayesi ve grafikleri sağlam olan oyun önerebilir misiniz? Ama Far Cry gibi aynı şeyi yüz defa yaptığımız oyun olmazsa sevinirim.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.102 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Ağustos 2020 #2 Kesssiiinnnllikkle "Detroit: Become Human" () almalısın. Grafikler film gibi. Hikaye muhteşem, müzikler falan çok hoş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kesssiiinnnllikkle "Detroit: Become Human" () almalısın. Grafikler film gibi. Hikaye muhteşem, müzikler falan çok hoş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 29 Ağustos 2020 #3 Tomb Raider üçlemesi. Red Dead Redemption 2
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.102 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Ağustos 2020 #4 Onur Altuğ Sever dedi: Tomb Raider üçlemesi. Red Dead Redemption 2 Genişletmek için tıkla... Bu arada söylemeyi unuttum, Tomb Raider üçlemesi de efsanedir. Şuan 2. oyunun ortasındayım .
Onur Altuğ Sever dedi: Tomb Raider üçlemesi. Red Dead Redemption 2 Genişletmek için tıkla... Bu arada söylemeyi unuttum, Tomb Raider üçlemesi de efsanedir. Şuan 2. oyunun ortasındayım .
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ağustos 2020 #5 Steve Rogers dedi: Bu arada söylemeyi unuttum, Tomb Raider üçlemesi de efsanedir. Şuan 2. oyunun ortasındayım . Genişletmek için tıkla... Rise of the tomb raider bitirdim yakın zamanda. Shadow of the tomb raider güzel mi?
Steve Rogers dedi: Bu arada söylemeyi unuttum, Tomb Raider üçlemesi de efsanedir. Şuan 2. oyunun ortasındayım . Genişletmek için tıkla... Rise of the tomb raider bitirdim yakın zamanda. Shadow of the tomb raider güzel mi?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.102 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 29 Ağustos 2020 #6 GreatArcher dedi: Rise of the tomb raider bitirdim yakın zamanda. Shadow of the tomb raider güzel mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, daha oynamadım ama ilk iki oyun efsaneydi; 3.'yü batırmamışlardır bence .
GreatArcher dedi: Rise of the tomb raider bitirdim yakın zamanda. Shadow of the tomb raider güzel mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, daha oynamadım ama ilk iki oyun efsaneydi; 3.'yü batırmamışlardır bence .
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 29 Ağustos 2020 #8 RDR2 Metro: Exodus Gears 5 Battlefield Serisi (3'ten sonrası)
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 29 Ağustos 2020 #9 Blacksidemre dedi: Gears 5 Genişletmek için tıkla... Oyunun en çok eleştirildiği konu "hikaye"
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 29 Ağustos 2020 #10 Onur Altuğ Sever dedi: Oyunun en çok eleştirildiği konu "hikaye" Genişletmek için tıkla... Grafik açısından önerdiğim bir oyundur. Bende hikayesini iyi bulmuyorum.
Onur Altuğ Sever dedi: Oyunun en çok eleştirildiği konu "hikaye" Genişletmek için tıkla... Grafik açısından önerdiğim bir oyundur. Bende hikayesini iyi bulmuyorum.