Instagram Hikayesine erişilemiyor

layta

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'a hikaye attım fakat çok az kişi gördü hikayeyi, arkadaşlarıma sorduğumda hikayeme erişilemediğini söylediler. Bu neden olur acaba kimseye gizli değil hikayem.

Acaba sadece arkadaşlar kategorisine göremi ayarladın bir bakar mısın hikayenin alt taraflarında yeşil bir buton var mı?

Instagram'a hikaye attım fakat çok az kişi gördü hikayeyi, arkadaşlarıma sorduğumda hikayeme erişilemediğini söylediler. Bu neden olur acaba kimseye gizli değil hikayem.

Instagram'la alakalı bir durum, ben silip yüklediğimde düzelmişti, veya hikayeyi silip tekrar paylaşabilirsiniz.

Acaba sadece arkadaşlar kategorisine göremi ayarladın bir bakar mısın hikayenin alt taraflarında yeşil bir buton var mı?

Yok hocam yakın arkadaşlarda değil hikaye zaten 30 kişi falan görmüş ama daha da artmıyor.

Yok hocam yakın arkadaşlarda değil hikaye zaten 30 kişi falan görmüş ama daha da artmıyor.

Vallahi son zamanlarda Instagram kullanmıyorum o yüzden fazla bir bilgim yok ama büyük ihtimalle bu meta yapmıştır bir şeyler kusuruma bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…