Hikayeye yanıt atılmalı mı?

Kızlar bence gerçek değil. Hiç kıza dokunamadım, kız eli tutmadım.

Valla öyle anlatmıyorum sen öyle anlıyorsan o senin bildiğin iş. Technopat'tan aşk konularına yazmakla gercekten kızlar hakkında deneyim kazanmış olmuyorsun dostum.

"Dönmüyor" gibi bir algı içinde bulunmak saçma. Seven, tanışmak, görüşmek isteyen o mesaja döner. Bu devirde herkes herkese yazıyor, sen gidip herkes gibi, "selam" yazarsan dönmemesi normal. Örnek veriyorum onun sevdiği bir şarkı olur, sende onu hikayende veya notlarda paylaşırsın, dikkatini çeker ya da hikayesine yanıt verirsin, bir yerlerden bir şey olur yani. Sıkışık kalıp, uğraş içine girmeden, "dönmez bro, kızlar gerçek değil" demekle olmuyor.(mizahın dışında)

Konu hakkında, üzülecek bir durum yok, hatta sevinmenizi isterim. En azından umut verip, yarı yolda bırakmamış. Bayağı da saygılı birisine benziyor, başkası olsa boş boş laf atardı.

Herkesin selam yazmasının sebebi kızı tanımadıkları için açabilecek konu bulamamak genelde. Ülkenin kızlarının çoğunun ,belki yüzde 90, profilinde sadece kendi resmi var. Bazen şanslı gününde oluyosun çok iyi konu denk geliyor da o da ayda yılda birdir. Senin dediğin gibi attığı zaman direk atsan niye attığını da anlar pek bir şey çıkmaz.

Arkadaşça yaklaşmadığınız sürece, kimse zaten kolay kolay tanışmak istemez. İşin aslı, Instagram'da rastgele kişilere istek atıp yazmanın pek sağlıklı olmadığı. Daha gerçek hayatta bir ortamında dahi bulunmamış insanları istiyorsunuz. Bu mantık, sevdiğiniz bedenlere hayal ettiğiniz ruhları koymak gibi.

Aynı ortamdan sevgili yapmak pek akıl karı değil. Kız beğenmezse dedikodu yapıp çevreye yayabilir isminiz abazaya çıkabilir. Forumda ve gerçek hayatta bu olay başına gelen çok insan var. Ondan daha fazla ayrılıp da sürekli kızın erkeğin birbirini gördüğü için sinir olan var. Ondan arabesk yapmaya gerek yok.

Kızlardan o kadar korumasına gerek yok ruh hastası değilse hicbir kız öyle bir şey yapmıyor. Üstelik aynı ortamdan bahsetmiyor arkadaş. Disarda gördüğün birinden bahsediyor.

Kızlardan o kadar korumasına gerek yok ruh hastası değilse hicbir kız öyle bir şey yapmıyor. Üstelik aynı ortamdan bahsetmiyor arkadaş. Disarda gördüğün birinden bahsediyor.
O mantıklı ama sosyal medya ekstra arada kullanicilacak bir şey olmuyorsa mecbur günlük hayatta denemesi lazım. Ya valla okul işi çok karışık kızın kendisi öyle değilse bile bir öyle arkadaşı olunca bütün okul duyuyor hiç umursamamam diyen varsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…