Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 22 Mart 2021 #101 Baydırman AB dedi: Ama evi mavi ekran verir. Genişletmek için tıkla... Evine format atar.
J JDJSI Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.281 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Mart 2021 #102 TheBadAssONe dedi: Ve tekrar uyur. Genişletmek için tıkla... Uyandığında evinde değildir çünkü Turbox'un sahibi onu kaçırmıştır ve Turbox toplama videosu yapmasını ister.
TheBadAssONe dedi: Ve tekrar uyur. Genişletmek için tıkla... Uyandığında evinde değildir çünkü Turbox'un sahibi onu kaçırmıştır ve Turbox toplama videosu yapmasını ister.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #103 Baydırman AB dedi: Ama evi mavi ekran verir. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran kodu da bu imiş: Recep virüsü yedin. Virüslü Patriot Burst ile uyumuşsun. Yazar ve Recep'in yüzünde Memz çıkar.
Baydırman AB dedi: Ama evi mavi ekran verir. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran kodu da bu imiş: Recep virüsü yedin. Virüslü Patriot Burst ile uyumuşsun. Yazar ve Recep'in yüzünde Memz çıkar.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 22 Mart 2021 #104 Baydırman AB dedi: Ama evi mavi ekran verir. Genişletmek için tıkla... NASA'da bulunan arkadaşlarına haber verir ve yanlarına gider. Yanında Turbox SSD hediye eder.
Baydırman AB dedi: Ama evi mavi ekran verir. Genişletmek için tıkla... NASA'da bulunan arkadaşlarına haber verir ve yanlarına gider. Yanında Turbox SSD hediye eder.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 22 Mart 2021 #105 Ve Turbox SSD'yi Çin'deki arkadaşına hediye olarak verir.
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 22 Mart 2021 #106 SSDKullaniyorum dedi: Ve Turbox SSD'yi Çin'deki arkadaşına hediye olarak verir. Genişletmek için tıkla... Ama Çin'li arkadaştan korona kapar.
SSDKullaniyorum dedi: Ve Turbox SSD'yi Çin'deki arkadaşına hediye olarak verir. Genişletmek için tıkla... Ama Çin'li arkadaştan korona kapar.
muleka40 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.716 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaldırım Mühendisi 22 Mart 2021 #107 Mert_ KOÇAK dedi: Ama Çin'li arkadaştan korona kapar. Genişletmek için tıkla... Sonra korona ben bu bedende duramam diye kaçar ve arkadaşı ispanyol gribini çağırır.
Mert_ KOÇAK dedi: Ama Çin'li arkadaştan korona kapar. Genişletmek için tıkla... Sonra korona ben bu bedende duramam diye kaçar ve arkadaşı ispanyol gribini çağırır.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #108 muleka40 dedi: Sonra korona ben bu bedende duramam diye kaçar ve arkadaşı ispanyol gribini çağırır. Genişletmek için tıkla... İspanyol gribine yakalan herkesi Corona virüslüler yakalamaya çalışır.
muleka40 dedi: Sonra korona ben bu bedende duramam diye kaçar ve arkadaşı ispanyol gribini çağırır. Genişletmek için tıkla... İspanyol gribine yakalan herkesi Corona virüslüler yakalamaya çalışır.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #109 Dyflinn dedi: İspanyol gribine yakalan herkesi Corona virüslüler yakalamaya çalışır. Genişletmek için tıkla... Corona virüslüler yakalayamaz.
Dyflinn dedi: İspanyol gribine yakalan herkesi Corona virüslüler yakalamaya çalışır. Genişletmek için tıkla... Corona virüslüler yakalayamaz.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.456 Makaleler 1 Çözümler 19 4 Mayıs 2021 #110 Ömer Emin dedi: Corona virüslüler yakalayamaz. Genişletmek için tıkla... Hort.