Hikayeyi devam ettir

Ve adamın yanında iki melek belirir, bir melek şu anki hayatından devam etmek mi yoksa lord olduğun hayattan mı devam etmek istediğini sorar.

Kendisinden terlar akmakta bir yandan ise arkadaki savaş daha da büyümüştür iyice gerilmiştir ve kararsızdır.

Kendisinden terlar akmakta bir yandan ise arkadaki savaş daha da büyümüştür iyice gerilmiştir ve kararsızdır.
O kadar korkar ki başı döner ve ruhu vücüttan ayrılır ve zaman durur. Ardından melekler ona söyler ki "Arkana bir şövalye kılıcı dayalı, şuan cevap vermen gerekiyor."

O kadar korkar ki başı döner ve ruhu vücüttan ayrılır ve zaman durur. Ardından melekler ona söyler ki "arkana bir şövalye kılıcı dayalı, şu an cevap vermen gerekiyor."

İyide peki ben kimim önemim ne diye sormuştur.

Senin eski hayatın büyük lider cengiz Han'a dayanır, Han'ın torunu hülagü Han'ın torununun çocuğusun sen.

Derin bir nefes alarak b-ben lordum diyerek lord olduğu hayatına devam etmeyi seçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…