Hiking A19 vs P13 Blue Plus

402318

Hectopat
Yer
Rusya/Moskow
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım? Reeder 13 Plus 600x1280p ama hiking A19 720x1520p bu piksel çözünürlüğünde en az olan piksele mi bakılacak? 720p ile 600p arasındaki fark nedir?

Eğer bekleme şansınız varsa ikisini de almayın. Biraz daha bütçe artması gerekebilir (kaliteli almak için). İki telefon hakkında da bilgim yok maalesef.

Sizce hangisini almalıyım? Reeder 13 Plus 600x1280p ama hiking A19 720x1520p bu piksel çözünürlüğünde en az olan piksele mi bakılacak? 720p ile 600p arasındaki fark nedir?

Hocam iki telefonda birbirinden beter.
(Kimse bana burada 1400 TL'lik telefondan ne bekliyorsunuz demesin)

İki telefonda dokunsanız bozulacak kıvamda ve servislerinin rezilliği apaçık ortada.

İkinci el telefon almanız çok daha iyi olur. Az kullanacağım falan demeyin kutudan çıkar çıkmaz bir problemle karşılaşmanız olası ve böyle bir durumda yapabileceğiniz tek şey sanırım hiçbir şeydir.

Hocam iki telefonda birbirinden beter.
(Kimse bana burada 1400 TL'lik telefondan ne bekliyorsunuz demesin)

İki telefonda dokunsanız bozulacak kıvamda ve servislerinin rezilliği apaçık ortada.

İkinci el telefon almanız çok daha iyi olur. Az kullanacağım falan demeyin kutudan çıkar çıkmaz bir problemle karşılaşmanız olası ve böyle bir durumda yapabileceğiniz tek şey sanırım hiçbir şeydir.
Peki Oukitel C21?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Oukitel C21?

Kötünün iyisi diyebiliriz hocam.
Alınabilir ama onunda hiç garantisi yok.
2.el alırsanız da garantisi olmaz ama en azından eli ayağı düzgün bir telefon alırsınız demiştim.
Bu telefon fiyatına göre gerçekten iyi ancak dediğim gibi bozulma ihtimali az değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı