Hiksemi 16 GB 6400MHz DDR5 RAM alınır mı?

mrtconcon

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
MSI B650M Gaming Plus Wifi
İşlemci
R5 7500F
Arkadaşlar merhaba.
Adata XPG Lancer 16 GB 6400MHz CL32 Single kit DDR5 RAM kullanıyorum sistemimde. Çift kanallı hale getirmek istiyorum ama benim bellek şu an Single kit olarak satılmıyor. Satıldığı para da biraz fahiş 3000₺ civarında.

Onun yerine Hiksemi Future 16 GB 6400Mhz CL32 Ram 2401₺ şu an. Daha önce hiksemi kullanan oldu mu? Değerler vs. aynı olduğu için bir sorun olacağını düşünmüyorum ama hiksemi marka hiç kullanmadım daha önce duymadım da. Kullanan varsa yorum atabilir mi? Güvenilir mi?

Bir durum da anakart uyumluluğu olarak MSI anakartımın kendi sitesinde göremedim bir sorun olur mu?

Son düzenleme:
Hikvision ile aynı marka diye biliyorum. Güvenilir, kaliteli bir markadır. Genellikle güvenlik sektöründe olduğu için pek bilinmez. Topladığım iki bilgisayarımda DDR4 belleklerini uzun yıllar sorunsuz kullandım.

Hikvision'u biliyorum kamera kayıt cihazı vs. bahsettiğiniz gibi güvenilir. Aynı markalar mı onu bilmiyorum görüş belirttiğiniz için teşekkürler.

Hikvision'u biliyorum kamera kayıt cihazı vs. bahsettiğiniz gibi güvenilir. Aynı markalar mı onu bilmiyorum görüş belirttiğiniz için teşekkürler.
@Dragonborn Kontrol ettim şu an aynı firmalarmış, yani daha doğrusu biri daha donanım biri daha güvenlik vs. üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…