A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 121 29 Mart 2025 #1 Anakart GIGABYTE A520M S2H İşlemci R5 2600 DDR3 sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. İkinci elde RAM fiyatları gereksiz yüksek geldi. Sıfır alacağım. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Nasıl RAM? Alınır mı? 2*8 yapacağım. Sürprizbozan yukarıdaki anakart, işlemci bilgilerini gerekirse diye koydum. Alacağım parçalar henüz almadım ama.
DDR3 sistemimi yenilemeyi düşünüyorum. İkinci elde RAM fiyatları gereksiz yüksek geldi. Sıfır alacağım. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Nasıl RAM? Alınır mı? 2*8 yapacağım. Sürprizbozan yukarıdaki anakart, işlemci bilgilerini gerekirse diye koydum. Alacağım parçalar henüz almadım ama.