Hikvision 1 TB taşınabilir SSD 1700 TL'ye alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Abim evlenecek ve düğün videolarını taşımak için taşınabilir SSD veya taşınabilir HDD lazım 1 TB. HDD fiyatına SSD gördüm bir indirim sayfasından bu ürün nasıldır alınır mı? Ucuz yollu olması benim için çok iyi olur. Taksitlede iyiye geliyor 3 taksit var. Hız açıkçası pek önemli değil videolar içine bir kere atılacak ve kenarda öylece duracak SSD.

@Sakuya Izayoi hocam bu konuda bilgilisiniz sanırım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Abim evlenecek ve düğün videolarını taşımak için taşınabilir SSD veya taşınabilir HDD lazım 1 TB. HDD fiyatına SSD gördüm bir indirim sayfasından bu ürün nasıldır alınır mı? Ucuz yollu olması benim için çok iyi olur. Taksitlede iyiye geliyor 3 taksit var. Hız açıkçası pek önemli değil videolar içine bir kere atılacak ve kenarda öylece duracak SSD.

@Sakuya Izayoi hocam bu konuda bilgilisiniz sanırım yardımcı olur musunuz?

1 TB HDD o kadar pahalı değildir diye tahmin ediyorum

Bulutu tercih edebilirsiniz hard disk SSD'nin bozulma durumuna karşı

1 TB HDD o kadar pahalı değildir diye tahmin ediyorum.

Bulutu tercih edebilirsiniz hard disk SSD'nin bozulma durumuna karşı.

Taşınabilir olması lazım hocam benim için taşınabilir HDD'ler 1 TB olanları 2 binden başlıyor WD digital marka. Konuyu açtığımda zaten almaya çalıştım ürünü tam ödeme ekranına geldim ürün tükenmiştir dedi alamadım güzel kampanyaydı kaçırdık.

Arkadaşlar bende bu konuya geldim. Benim 2 tane HDD var 4 TB + 1TB okuma yazma hızları beni gerçekten bu kadar hızlı değil HDD 80MB kadar yazma hızı ve 120MB okuma hızı sinir olduğum bunlar 4TB hdd oyunlar var 1TB kadar. Dolu 3 GB boş kalıyor 4TB Ssd acayip pahalı 14000 TL cıkıyor 2TB Ssd mevcut 6000-7500 lira arasında. 1000Mb -1000Mb tamam bu güzel. Diğer yanda da SSD 550mb -500mb okuma yazma hızı secenekleri.ayni para özellikle 1000mb seçmek daha mantıklı olacaktir. Ayrica TBW DEĞERİ ne kadar 6 sene üzerinde götürücek bir ssd var mı? Oyun amaçlı ve içindeki programlar dosyalar zipler filmler gibi bunlar var. Açılış hizı çok önemli ama HDD 10 saniye işlem ama Ssd 2 saniye daha hızlı açar. Hem aktarım ise 500mb yazabilir. Usb 3.1 port girişi var bende laptopun minimum 350mb yazar gibi şimdi konu anlatacak yada bana yardımcı olursanız iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı