Hikvision C100 alınır mı?

Tarik Enes

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM
Ürün bu fiyat olarak uygun geldi. Oyun indirmek için kullanacağım, nasıl bir tercih olur?
Sıkıntı çıkmaz alabilirsin ama paran yetiyorsa PNY al

Ürün bu fiyat olarak uygun geldi. Oyun indirmek için kullanacağım, nasıl bir tercih olur?

Hikvision kaliteli sıkıntı çıkmaz

Üstteki arkadaş öylesine yazmak için yazmış. Hikvision C100 berbat bir SSD. Almayın. Giriş seviye Maxio kontrolcü ve QLC NAND yongalar kullanılıyor. Özellikle bu seviye disklerde QLC NAND yongalı ürünleri tercih etmeyin. Ömrü kısa. Ayrıca yazılımı ve firmware desteği olmayan ürünleri almayın. Kısacası Hikvision C100 çöp.

@eppaenmodelo fikrine karışmıyorum, istediğin fikri belirtebilirsin. Ben SSD'nin kötü olduğunu söyledim. Sırf yazmak için yazdığın da çok belli oluyor çünkü hiçbir açıklama yapmadan onu al bunu al diye öneri yapıyorsun. PNY al yazmışsın, böyle tavsiye yapılmaz. Marka değil, model önemlidir. Model tavsiyesi yapın. Birisi size araba tavsiye ederken marka tavsiye edip ne alırsan al diyor mu?

Bir önerin varsa açıklayarak önersen konu sahibi için daha faydalı olur. Arkadaşının 4 sene kullanması bir şey ifade etmiyor. Bu onu kaliteli yapmaz. Almamak için birçok sebep var. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler.

240 GB'lik versiyonu ile 15 TB civarında yazdım. Sonra öldü.

Üstteki arkadaş öylesine yazmak için yazmış. Hikvision C100 berbat bir SSD. Almayın. Giriş seviye Maxio kontrolcü ve QLC NAND yongalar kullanılıyor. Özellikle bu seviye disklerde QLC NAND yongalı ürünleri tercih etmeyin. Ömrü kısa. Ayrıca yazılımı ve Firmware desteği olmayan ürünleri almayın. Kısacası Hikvision C100 çöp.

Hocam peki oyun kurup kullanmak için ne önerebilirsiniz bütçe 2200 civarına kadar çıkartabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı