Merhaba, bilgisayar için SATA SSD almak istiyorum. Aklımda fiyatından dolayı Hikvision C100 modeli var. Forumlarda pek tavsiye edilmiyor. PNY CS9000 çok tavsiye ediliyor. Ancak aralarında neredeyse 200 TL fiyat farkı var. Sizce bu farka değer mi?
C100 alınmaz, Su630 ile aynı kontrolcüye sahip dandik bir disk.Merhaba, bilgisayar için SATA SSD almak istiyorum. Aklımda fiyatından dolayı Hikvision C100 modeli var. Forumlarda pek tavsiye edilmiyor. PNY CS9000 çok tavsiye ediliyor. Ancak aralarında neredeyse 200 TL fiyat farkı var. Sizce bu farka değer mi?
Paran varsa PNY al yoksa Hikvision pişman etmez kulanan arkadaşım var 4 yıldır.
Teşekkür ederim. PNY CS9000 alacağım o zaman. İyi günler dilerimC100 alınmaz, Su630 ile aynı kontrolcüye sahip dandik bir disk.
CS900 stoğu bitmiş sanırım ülke genelinde, alınabilir başka bir disk de göremedim o fiyat bandında.
Alırsanız CS900, bu kadar dandik bir diski o fiyata tavsiye etmek istemesem de CS900
CS900 de küçük sorunları olan bir disktir de diğer giriş seviyeleri kadar değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.