T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 27 Nisan 2022 #11 Blacksidemre dedi: Standart olduğunu söylüyorum. Kaç defa 16'dan farklı gecikme değeri gördün? 15 CL gecikme değeri de var 17 de, her ota yanlış bilgi diye kesilmeyin. Genişletmek için tıkla... Ona standart denmez o halde. Ortalama olarak 16 denir. Yanlış bilgiye de yanlış bilgi denir.
Blacksidemre dedi: Standart olduğunu söylüyorum. Kaç defa 16'dan farklı gecikme değeri gördün? 15 CL gecikme değeri de var 17 de, her ota yanlış bilgi diye kesilmeyin. Genişletmek için tıkla... Ona standart denmez o halde. Ortalama olarak 16 denir. Yanlış bilgiye de yanlış bilgi denir.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.753 Makaleler 8 Çözümler 236 Yer İstanbul 27 Nisan 2022 #12 TeknoAdam dedi: Ona standart denmez o halde. Ortalama olarak 16 denir. Yanlış bilgiye de yanlış bilgi denir. Genişletmek için tıkla... En iyi sen biliyorsun galiba.
TeknoAdam dedi: Ona standart denmez o halde. Ortalama olarak 16 denir. Yanlış bilgiye de yanlış bilgi denir. Genişletmek için tıkla... En iyi sen biliyorsun galiba.
Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #13 imgenius dedi: Markayı hiç bilmiyorum. Ancak fiyatı makul. Hikvision Hked4081cba2d2za4 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram Hikvision Hked4081cba2d2za4 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram / 3200 MHZ / 8 GB / DDR4 / Yok / PC / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com Genişletmek için tıkla... 8 Gb 3000 Mhz Cl15 Crucial Balistix ramle dual channel çalışır mı?
imgenius dedi: Markayı hiç bilmiyorum. Ancak fiyatı makul. Hikvision Hked4081cba2d2za4 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram Hikvision Hked4081cba2d2za4 8 Gb Ddr4 3200 Mhz Cl16 Ram / 3200 MHZ / 8 GB / DDR4 / Yok / PC / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın! www.webdenal.com Genişletmek için tıkla... 8 Gb 3000 Mhz Cl15 Crucial Balistix ramle dual channel çalışır mı?
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 27 Nisan 2022 #14 Blacksidemre dedi: En iyi sen biliyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Tanımadığın insanlara "sen" şeklinde hitap etmemen gerektiğini öğrendiğinde gelirsin konuşuruz paşa! Konuyu "boş" yere meşgul etme.
Blacksidemre dedi: En iyi sen biliyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Tanımadığın insanlara "sen" şeklinde hitap etmemen gerektiğini öğrendiğinde gelirsin konuşuruz paşa! Konuyu "boş" yere meşgul etme.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.753 Makaleler 8 Çözümler 236 Yer İstanbul 27 Nisan 2022 #15 TeknoAdam dedi: Tanımadığın insanlara "sen" şeklinde hitap etmemen gerektiğini öğrendiğinde gelirsin konuşuruz paşa! Konuyu "boş" yere meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Bana deyip senin sen sıfatı kullanman marjinal oluyor sanırım. Neyse daha fazla dönmeyeceğim iyi sosyaller.
TeknoAdam dedi: Tanımadığın insanlara "sen" şeklinde hitap etmemen gerektiğini öğrendiğinde gelirsin konuşuruz paşa! Konuyu "boş" yere meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Bana deyip senin sen sıfatı kullanman marjinal oluyor sanırım. Neyse daha fazla dönmeyeceğim iyi sosyaller.
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 27 Nisan 2022 #16 Blacksidemre dedi: Bana deyip senin sen sıfatı kullanman marjinal oluyor sanırım. Neyse daha fazla dönmeyeceğim iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... E o da karşındaki kişinin üslup ve nezaket durumuna göre konuşmak. Anlayacağın dilde adamına göre davranmak.
Blacksidemre dedi: Bana deyip senin sen sıfatı kullanman marjinal oluyor sanırım. Neyse daha fazla dönmeyeceğim iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... E o da karşındaki kişinin üslup ve nezaket durumuna göre konuşmak. Anlayacağın dilde adamına göre davranmak.
Dragon Slayer Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.605 27 Nisan 2022 #17 TeknoAdam dedi: Tanımadığın insanlara "sen" şeklinde hitap etmemen gerektiğini öğrendiğinde gelirsin konuşuruz paşa! Konuyu "boş" yere meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Sen diye hitap etme diyerek ders verirken paşa diyorsun bu mudur?
TeknoAdam dedi: Tanımadığın insanlara "sen" şeklinde hitap etmemen gerektiğini öğrendiğinde gelirsin konuşuruz paşa! Konuyu "boş" yere meşgul etme. Genişletmek için tıkla... Sen diye hitap etme diyerek ders verirken paşa diyorsun bu mudur?
meldray33 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 382 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #18 Arkadaşlar elimde Corsair'in 8x2 RAM'leri var Dual channel bunları yanına ek olarak alabilirmiyi mi? gene dual chanel olarak
Arkadaşlar elimde Corsair'in 8x2 RAM'leri var Dual channel bunları yanına ek olarak alabilirmiyi mi? gene dual chanel olarak