Hikvision E100 HS SSD nasıldır?

Benim attığım linktekinden mi bahsediyorsunuz?

Evet.
O attğınız SSD'yi diyorum.

Doğru FPS etkilenmiyor sadece oyunların açılış hızları ve bilgisayarın açılış hızını etkiler SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aldığın FPS'i etkliyor hocam optimizasyon sorunu olan oyunlarda kendim deneyimledim.

Aldığın FPS'i etkiliyor hocam optimizasyon sorunu olan oyunlarda kendim deneyimledim.
Öyle bir şey yok kardeşim. Depolamayla alakası yok FPS'in. SSD'de bir sorun varsa olabilir belki.

Her oyunda etkilemez tabii fakat optimizasyon sorunlu açık dünya oyunlarında map yüklenme sorunu çok yaşanır HDD'lerde ve SSD bunu engellediği için siz gezdikçe FPS'iniz eskisi gibi takılmaz veya ufak bir farkla yükselebilir.

Kaynağınız varsa atabilirsiniz. Bütün kaynaklarda etkilemediği yazıyor. Olsa bile ihmal edilebilecek düzeyde olacaktır. Ayrıca kendim de deneyimledim.

Arkadasım simdi ben hangi SSD modelini almalıyım kafam cok karisti.

Arkadasım simdi ben hangi SSD modelini almalıyım kafam cok karisti.
Attığım alın. Yeterlidir. SSD ile FPS'in alakasının olmadığının kanıtları;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamamdır umarım sorunlu cıkmaz şu anki SSD performansımdan memnunum aslında ama depolama az geldiği için yeni SSD'ye geçmem. Lazim umarim onerdiginiz SSD'i daha farkli bir deneyim sunar.

Ve bu SSD her anakarta uyumlu mu benimki AMD Radeon 530 destekler mi bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…