Hikvision E100 SSD alınır mı?

Lexix

Megapat
Daha fazla  
Markayı çok fazla bilmiyorum. 1TB versiyonunu almayı düşündüm bayağı uygun geldi. Alıp sorun yaşayan var mı? Alınabilir mi?

Hikvision E100

Screenshot_3.png

Yaşatmaz. Bu bütçedeki en iyi seçenek.
Tamamdır teşekkür ederim eğer amazon bugün uygun fiyata SSD satmazsa bu markayı alacağım.
@Rivadex Amazonda WD SSD indirimde. Sence 2 tane 500 GB'lik WD mi almalıyım yoksa Patriot 1TB mi almalıyım? Kalite açısından fark olur mu?

Son düzenleme:
Hemen hemen aynı fiyata geliyor. Burst'e göre biraz daha iyi. Onu alabilirsiniz.
Biliyorum çok fazla soru sordum ama Amazonda dün yoktu sanırım yeni eklenmiş Sandisk 1TB Ultra 3D Nano fiyatı baya düşmüş. Sandisk'in birkaç modeli kronik sorunluymuş sanırım. Sandisk mi, WD digital blue 1TB mi yoksa Patriot Burst mu arada kaldım. Son kez yardımcı olursan sevinirim.

WD biraz pahallı kalıyor diğerlerine göre ama değer mi bilemedim.

Biliyorum çok fazla soru sordum ama Amazonda dün yoktu sanırım yeni eklenmiş Sandisk 1TB Ultra 3D Nano fiyatı baya düşmüş. Sandisk'in birkaç modeli kronik sorunluymuş sanırım. Sandisk mi, WD digital blue 1TB mi yoksa Patriot Burst mu arada kaldım. Son kez yardımcı olursan sevinirim.

WD biraz pahallı kalıyor diğerlerine göre ama değer mi bilemedim.
Ultra 3D fiyatına göre çok iyi. Onu alabilirsiniz. WD ile hemen hemen aynılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı