B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 27 Mayıs 2022 #11 BasitBirİnsan dedi: Bir çılgınlık yapıp maaşı bıraktım. SEAGATE Firecudaa 510 SSD 2TB M.2 2280-S2 PCIE GEN3 ×4, NVME 1.3 Sıralı Okuma/Yazma Hızı 3450/2500M SSD Ürün geldiğinde son noktayı Huawei teknik servis koyacak. Genişletmek için tıkla... Aynı çılgınlığı yapsam mı diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, imrendim.
BasitBirİnsan dedi: Bir çılgınlık yapıp maaşı bıraktım. SEAGATE Firecudaa 510 SSD 2TB M.2 2280-S2 PCIE GEN3 ×4, NVME 1.3 Sıralı Okuma/Yazma Hızı 3450/2500M SSD Ürün geldiğinde son noktayı Huawei teknik servis koyacak. Genişletmek için tıkla... Aynı çılgınlığı yapsam mı diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, imrendim.
Vegas Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 4.318 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Mayıs 2022 #12 B 52 Stratofortress dedi: Aynı çılgınlığı yapsam mı diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, imrendim. Genişletmek için tıkla... 1 TB olan halini ben de alacağım, fakat 2 TB ihtiyaç olur mu? Bilemiyorum.
B 52 Stratofortress dedi: Aynı çılgınlığı yapsam mı diye düşünüyorum. Hayırlı olsun, imrendim. Genişletmek için tıkla... 1 TB olan halini ben de alacağım, fakat 2 TB ihtiyaç olur mu? Bilemiyorum.
BasitBirİnsan Decapat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #13 SSD geldi Ultrabook ve SSD'yi teknik sevise bıraktım yarın alacağım hayırlısı bakalım. Bu arada Huawei SSD değişimi garanti kapsamında yapmıyor. BasitBirİnsan dedi: SSD geldi Ultrabook ve SSD'yi teknik sevise bıraktım yarın alacağım hayırlısı bakalım. Bu arada Huawei SSD değişimi garanti kapsamında yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Üründen memnunum tavsiye ederim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dosya Ekleri ssd.jpg 46,5 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 10 Haziran 2022
SSD geldi Ultrabook ve SSD'yi teknik sevise bıraktım yarın alacağım hayırlısı bakalım. Bu arada Huawei SSD değişimi garanti kapsamında yapmıyor. BasitBirİnsan dedi: SSD geldi Ultrabook ve SSD'yi teknik sevise bıraktım yarın alacağım hayırlısı bakalım. Bu arada Huawei SSD değişimi garanti kapsamında yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Üründen memnunum tavsiye ederim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.