Hikvision E100n 128 GB alınır mı?

Cumali.goksu

Hectopat
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 11400f
Msı b560m pro vdh
2x8 kingston 3600mhz
512GB sandisk m2
1 TB kioxsia m2 ssd
Palit rtx 3060
Phanteks glaccer one 240mm
Phanteks 650w
Meslek
Operatör
ASUS laptopumda HDD var sadece hızlandırmak için SSD almayı düşünüyorum Hikvision E100n 128 GB modeli sizce nasıl? 249TL olduğu için almayı düşünüyorum. (Günlük kullanım için)

ASUS laptopumda HDD var sadece hızlandırmak için SSD almayı düşünüyorum Hikvision E100n 128 GB modeli sizce nasıl? 249TL olduğu için almayı düşünüyorum. (Günlük kullanım için)

Hikvision HDD'leri veya SSD'leri genellikle depolamayı daha iyi hale getiriyor. Yazma hızı mükemmel olmayabilir ama fiyat olarak çok iyi diyebilirim.

Hikvision HDD'leri veya SSD'leri genellikle depolamayı daha iyi hale getiriyor. Yazma hızı mükemmel olmayabilir ama fiyat olarak çok iyi diyebilirim.
Bir kaç forumda arattım markayı kimisi kötü sorun yaşarsın yazmış ama hangi konuda kötü olduğunu veya ne sorunu olduğundan bahsetmemiş fiyatı da çok makul geldi zaten laptopu günlük Google da takılmak için falan kullanıyorum
Bu yüzden biraz kararsızım

Birkaç forumda arattım markayı kimisi kötü sorun yaşarsın yazmış ama hangi konuda kötü olduğunu veya ne sorunu olduğundan bahsetmemiş fiyatı da çok makul geldi zaten laptopu günlük Google da takılmak için falan kullanıyorum

Kötü olduğu söylenemez ama ömrü en iyi SSD'ler falan hikvisionunkiler. Dvr cihazları için yapıldığından normal.

Bir kaç forumda arattım markayı kimisi kötü sorun yaşarsın yazmış ama hangi konuda kötü olduğunu veya ne sorunu olduğundan bahsetmemiş fiyatı da çok makul geldi zaten laptopu günlük Google da takılmak için falan kullanıyorum
Bu yüzden biraz kararsızım
50 TL fark ile Gigabyte 120 GB SSD'ye de yönelebilirsin.

Bunu laptopa takmak için hddyi çıkarmam gerekecek değil mi

Hikvision şahsen daha iyi. Daha dayanklı olmasıyla birlikte.

Evet, aldığınız herhangi bir SSD'yi takabilmek için takılı olan HDD'yi çıkartmanız gerekiyor. HDD'yi de CD/DVD yuvasına çevirici kızak alarak takabilirsiniz.
cihazdaki 1 tb hddyi çıkarmayı istemiyorum m.2 yuvası mevcut o yüzden hikvision daha işlevsel benim için
aynı fiyat bandında daha kaliteli m.2 ssd varsa eğer tavsiye edebilirseniz çok iyi olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı