E emretasar02 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 SSD veya HDD modeli Hikvision HS-ESSD-T100I Hikvision Hs-essd-t100ı 512gb Usb 3.1 Harici Taşınabilir Ssd Disk Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu linkteki SSD'yi aldım fiyatı uygundu ancak ürünü aldıktan sonra kafamda bazı sorular oluştu, insanların bozulma vb. durumlardan şikayetçi olduğunu gördüm yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
Hikvision Hs-essd-t100ı 512gb Usb 3.1 Harici Taşınabilir Ssd Disk Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu linkteki SSD'yi aldım fiyatı uygundu ancak ürünü aldıktan sonra kafamda bazı sorular oluştu, insanların bozulma vb. durumlardan şikayetçi olduğunu gördüm yardımcı olabilir misiniz?
M memnun Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 6 3 Şubat 2023 #2 Fiyatın düştüğünü bende gördüm velakin olumsuz yorumların linkini atarsanız sağlıklı değerlendiririz.Ne gibi sorunlar oluşmuş?
Fiyatın düştüğünü bende gördüm velakin olumsuz yorumların linkini atarsanız sağlıklı değerlendiririz.Ne gibi sorunlar oluşmuş?