Hikvision HS-SSD-C100 CrystalDiskMark sonuçları

yagiz55

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
415
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSD veya HDD modeli
Hikvision C100 240gb ssd ve 120 gb sata3 ssd
Anakart
Asus Prime A320M-R


Bu Windows'un kurulu olduğu disk (HS-SSD-C100 240G (Hikvision) ) internette okuma hızı 550 mb/s yazma hızı ise 450 mb/s gözüküyor. (not: Testi yaparken arkada Discord, Valorant, Chrome falan çalışıyordu.)



Bu da D diski 120 GB SATA 3 SSD (marka model bilmiyorum hiçbir programla öğrenemedim)
 
Dandik bir SSD olduğu için yazma hızı yerle yeksan olmuş. Bu tür ürünlerde gayet normal. Atın, yenisini alın. Fakat kaliteli bir şey alın bu sefer. Konu açabilirsiniz SSD önerisi olarak.
 
Dandik bir SSD olduğu için yazma hızı yerle yeksan olmuş. Bu tür ürünlerde gayet normal. Atın, yenisini alın. Fakat kaliteli bir şey alın bu sefer. Konu açabilirsiniz SSD önerisi olarak.

Aslında 240 olan SSD'yi bilgisayarcı kendi takmıştıki çok fazlada olmadı maximum 3,4 ay oldu SSD'yi taktıralı bu 2 SSD'ye güvenerek te 3.bir SSD almayı düşünüyordum hatta bugün konusunuda açmıştım.
 
Klasik mahalle bilgisayarcıları işte. İtimat edilmez. Bir bileşenle ilgili sorununuz olursa burada konu açın. Gayet dandik bir model C100. SM kontrolcü içeriyor.
 
Klasik mahalle bilgisayarcıları işte. İtimat edilmez. Bir bileşenle ilgili sorununuz olursa burada konu açın. Gayet dandik bir model C100. sm kontrolcü içeriyor.

Bu SSD bir işime yaramaz değil mi Windows'u yeni aldığıma kursam 240'lık oyunlar için kullanılamayacak kadar kötü mü? Bu arada SanDisk Ultra 480GB (SATA 3) almayı düşünüyorum suanlık.
 
@yagiz55 bir daha da mahalle bilgisayarcılarından bir şey almayın hocam, alayı piyasada en ucuz ürünleri sırf ucuz diye alıp millete kakalıyor.

Aslında aldığım bilgisayarcıda şehir merkezinde hem de tanıdık yani akrabaların hepsi tanır neredeyse yani neden böyle yaptı bende anlamadım. Şimdi 1300'e SSD buldum bir aksilik olmazsa onu alacağım bir daha da bilgisayarcıdan bir şeyde almam zaten.
 
@yagiz55 Hocam emin ol o adam o SSD'yi sadece okuma yazma hızına bakıp bu hızlı deyip almıştır. Mahalle bilgisayarcıların bilgisayar bildiği yok, millet de bunlar bilgisayarcı diye gidiyor işte. Siz siz olun gitmeyin öyle yerlere. Kendiniz araştırın, olmadı forumlarda konu açın mutlaka yardım edilir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…