Hikvision marka SSD alınır mı?

Arkadaşlar öncelikle belirteyim, almak istemiyorum sadece bilgisayar toplama önerirken ucuz olduğundan dolayı önerebilir miyim diye merak ediyorum. Uzun ömürlü olur mu? Kronik sorunları var mıdır?
120 GB : Hikvision C100 120 GB C100/120G 2.5" SATA 3.0 SSD | En Ucuzu Akakçe
240 GB : Hikvision HS-SSD-C100/240G 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
512 GB : https://www.hepsiburada.com/hikvisi...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.98.1
512 GB M.2 : Hikvision HS-SSD-E100N/512G 512 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikvision sıkıntısı nedir, neden önermeyeyim peki? Ayrıca A400 kaliteli değil mi zaten?

A400 sıkıntılı bir model. Sistem takılmaları, SSD görmeme gibi. Hikivision çok kaliteli değil.

Hikvison hangi hikvison acaba. Bir kamera üreten markası var bir de bu bilinmeyen SSD üreten bir markası var. İkisi de aynı firma ise bence satın alınabilir. Çünkü hikvison en iyi kamera markası. Belki kamera kullanan şirketler için de üretilmiş olabilir yani kayıtlarını kaydetmek için. Çok iyi bir kamera markasıdır. Ama SSD üreten firma ile aynı firma mı bilmiyorum.

A400 sıkıntılı bir model. Sistem takılmaları, SSD görmeme gibi. Hikivision çok kaliteli değil.

SSD görmeme diye bir şey yoktur. Yüzde 99 yanlış kurulum yüzde 1'de fabrikasyon hatası vardır. Aldım alalı 1 kere sistemim takılmadı. Ha illa bende takılmadı millette de takılmayacak diye bir şey yok siz kullandıysanız ve bunu yaşadıysanız eyvallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı