A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 4 Şubat 2022 #11 Smith Wesson dedi: Partiot geldi de bu vaadettiği hızlar yok 470 okuma 515 yazma çıktı. Genişletmek için tıkla... Atto ile değil mi? Ayrıca her anakartta farklı çıkabilir.
Smith Wesson dedi: Partiot geldi de bu vaadettiği hızlar yok 470 okuma 515 yazma çıktı. Genişletmek için tıkla... Atto ile değil mi? Ayrıca her anakartta farklı çıkabilir.
Smith Wesson Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #12 Arrandale0 dedi: Atto ile değil mi? Ayrıca her anakartta farklı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Atto? Crydiskmark ile yaptım
Arrandale0 dedi: Atto ile değil mi? Ayrıca her anakartta farklı çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Atto? Crydiskmark ile yaptım
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 5 Şubat 2022 #13 Smith Wesson dedi: Atto? Crydiskmark ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Atto programı ile test yapın. Normalde pbu CrystalDiskMark'ta o kadar yüksek vermez. Sanırım Patriot kontrolcüyü değişmiş.
Smith Wesson dedi: Atto? Crydiskmark ile yaptım. Genişletmek için tıkla... Atto programı ile test yapın. Normalde pbu CrystalDiskMark'ta o kadar yüksek vermez. Sanırım Patriot kontrolcüyü değişmiş.