Elektronik Hikvision TF G2 (STD) Micro SD 128 GB 281TL

Cicikuşşs

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen

Ben 3 tane aldım, bir fotoğraf makineme, bir laptopuma, bir de yedek olma amaçlı. 64 GB fiyatına 128 GB SD kart. Üzerindeki değeri veriyor ise gerçekten iyi bence.

Satıcı Amazon, zaten arıza bozulma vs durumlarında 2 yıl rahat garantiniz olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben 3 tane aldım, bir fotoğraf makineme, bir laptopuma, bir de yedek olma amaçlı. 64 GB fiyatına 128 GB SD kart. Üzerindeki değeri veriyor ise gerçekten iyi bence.

Satıcı Amazon, zaten arıza bozulma vs durumlarında 2 yıl rahat garantiniz olur.
Çektim 1 tane, SD adaptörü var mı acaba?
Alınır mı? Telefonumda 128GB depolama var fakat artık yetmiyor bu modeli takınca sorun yaşar mıyım?

Bu arada 256GB olanı 100 TL indirim ile 444TL'ye geliyor ondan aldım bir tane.

Fiyati 700TL nasıl 444TL aliniyor.
Ben aldıktan sonra stoğu bitmiş hocam ama 128 gb olan versiyon da güzel fiyatmış.
1744903873408.png

Ben aldıktan sonra stoğu bitmiş hocam ama 128 GB olan versiyon da güzel fiyatmış.
Eki Görüntüle 2471907

Amazon satıcısı 700e satiyor şu an 256 GB muhtemelen siz aldıktan sonra fiyat yükseldi. Bende 2X 128 GB aldim 100TL uyg indirimi ile 462TL geldi zaten.
Bilgisayar için kullanacağım inşallah sorun yaşamam sürekli takılı olacak çünkü.

Amazon satıcısı 700e satiyor şu an 256 GB muhtemelen siz aldıktan sonra fiyat yükseldi. Bende 2X 128 GB aldim 100TL uyg indirimi ile 462TL geldi zaten.
Bilgisayar için kullanacağım inşallah sorun yaşamam sürekli takılı olacak çünkü.
Hocam sd kart kullanmıyorum fakst bildiğim kadarıyla öyle güvenlik kamerası gibi şeylere yapılmadıkça yıllarca kullanılabiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı