The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Nisan 2025 #11 Kamera için alınmıyor mu şimdi.
K kin_ittifak Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 258 17 Nisan 2025 #12 128 GB dün almıştım bugün geldi adaptör yok The Theseus dedi: Kamera için alınmıyor mu şimdi. Genişletmek için tıkla... Tablet, Kamera, Telefon, El Konsolları, Drone vs kullanabiliyorsun 4K kayıt yapılıyor Son düzenleme: 17 Nisan 2025
128 GB dün almıştım bugün geldi adaptör yok The Theseus dedi: Kamera için alınmıyor mu şimdi. Genişletmek için tıkla... Tablet, Kamera, Telefon, El Konsolları, Drone vs kullanabiliyorsun 4K kayıt yapılıyor
Cicikuşşs Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 18 Nisan 2025 #13 The Theseus dedi: Kamera için alınmıyor mu şimdi. Genişletmek için tıkla... adaptör varsa elinde kullanabilirsin bence.
The Theseus dedi: Kamera için alınmıyor mu şimdi. Genişletmek için tıkla... adaptör varsa elinde kullanabilirsin bence.
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 18 Nisan 2025 #14 Cicikuşşs dedi: Adaptör varsa elinde kullanabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Adaptörden kastınız dışındaki kutusu degil mi? Eskiden Nokia telefonlara 256MB SD kart alırken yaninda free geliyordu onlar duruyor uygunsa onlardan kullanalım uyarsa tabii.
Cicikuşşs dedi: Adaptör varsa elinde kullanabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Adaptörden kastınız dışındaki kutusu degil mi? Eskiden Nokia telefonlara 256MB SD kart alırken yaninda free geliyordu onlar duruyor uygunsa onlardan kullanalım uyarsa tabii.
Cicikuşşs Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 887 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 18 Nisan 2025 #15 Ben dün almıştım bugün az önce geldi ciciler
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 18 Nisan 2025 #16 Cicikuşşs dedi: Ben dün almıştım bugün az önce geldi ciciler Genişletmek için tıkla... Prime olmayınca daha kargoya bile vermemişler.
Cicikuşşs dedi: Ben dün almıştım bugün az önce geldi ciciler Genişletmek için tıkla... Prime olmayınca daha kargoya bile vermemişler.
PrOoFfStRiKeR Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 802 Çözümler 3 18 Nisan 2025 #17 Monarch Leviathan dedi: Prime olmayınca daha kargoya bile vermemişler. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle ne ses ne seda.
Monarch Leviathan dedi: Prime olmayınca daha kargoya bile vermemişler. Genişletmek için tıkla... Benim de öyle ne ses ne seda.
Vilgefortz Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #18 Cicikuşşs dedi: Ben dün almıştım bugün az önce geldi ciciler Genişletmek için tıkla... Hocam okuma yazma hızları nasıl? Sitede belirtmemişler çünkü.
Cicikuşşs dedi: Ben dün almıştım bugün az önce geldi ciciler Genişletmek için tıkla... Hocam okuma yazma hızları nasıl? Sitede belirtmemişler çünkü.