Hile açılmış olma olasılığı olan hesaba seçkin alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar seçkin almak istiyorum fakat şüphelerim var çünkü zamanında normal hile ve skinchanger açmıştım. Skinchangeri yan hesabımda açmıştım diye hatırlıyorum ve hileyi silmeden ya da PC'ye format atmadan ana hesapta oynamamıstım, hatta hesaba girmemistim diye hatırlıyorum. Digerinde de internet kafede ezglobal açmıştım fakat ana hesabımda mı yoksa yedeklerden birinde mi hatırlamıyorum. Sizce seçkin alınır mı? Hileyi merak ettiğim için açmıştım ve denemelik açmıştım.

Şimdi bu hileyi açalı ne kadar oldu, hani csgo zamanında mı açtın, 2 ay önce mi açtın, 3 yıl önce mi açtın, ne zaman yani?

Ve hileyi açtığında neye karşı oynadın, -insecure modu açık mıydı?

1 aydan geç bir sürede actiysan ve yemediysen rahatlıkla alabilirsin. 1 yil boyunca hile kullandığım hesaba seçkin aldım şu an rahatlıkla CS2 girebiliyorum ve seckinim duruyor.

Hocam hileyi açalı skinchanger+aim falan açtığım zaman 3-4 sene oldu sanırım 2 de olabilir sadece skinchanger açmıştım ana hesaba girmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. 1-2 sene olmuştur sadece skinchanger için. İnsecure mod ne bilmiyorum.

1-2 sene boyunca ban yemediysen şimdide yemessin alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
tamamdır sağolun hocam birde şey var hocam arkadaşlarım hile açmıştı biri 4 ay açmıştı ve 2-3 maç atmıştım onunla. diğeride 1 ay önce açtı onunlada 3-4 ay önce açtım hile olduğunu öğrendikten sonra onunla vs attık ama açık degil demisti orda ne kadar dogurudur bilemem. bu durumdan vac yeme ihtimalim varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…