Hile açılmış olma olasılığı olan hesaba seçkin alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar seçkin almak istiyorum fakat şüphelerim var çünkü zamanında normal hile ve skinchanger açmıştım. Skinchangeri yan hesabımda açmıştım diye hatırlıyorum ve hileyi silmeden ya da PC'ye format atmadan ana hesapta oynamamıstım, hatta hesaba girmemistim diye hatırlıyorum. Digerinde de internet kafede ezglobal açmıştım fakat ana hesabımda mı yoksa yedeklerden birinde mi hatırlamıyorum. Sizce seçkin alınır mı? Hileyi merak ettiğim için açmıştım ve denemelik açmıştım.

Hayır ban yemediler diye biliyorum. Onlar yerse bende yer miyim? Ben tek oynadığımız maçlar silinir diye biliyorum.

Özel sunucularda ow olmuyor yani VAC hile yakalarsa direk ban atıyor zaten 1 ay oldu denidiniz büyük ihtimalle ban yemessiniz ama bir daha hile kullanmayın lütfen adil oyun ortamı için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel sunucularda ow olmuyor yani VAC hile yakalarsa direk ban atıyor zaten 1 ay oldu denidiniz büyük ihtimalle ban yemessiniz ama bir daha hile kullanmayın lütfen adil oyun ortamı için.

Ben hiel açan arkadaşımla bir daha girmeyeceğim zaten açmasa bile güvenmiyorum. Ben normal maçta oynamıştım hocam iki arkadaşımlada ikisi de bana söylemeden hile açmıştı. Onlar ban yerse bende VAC ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…