Yusuf79 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 İstiyorum ama maalesef envanteri koru açılınca basarım kazanılmıyor, ben de basarım kazanmak da istiyorum. Böyle bir mod var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2025
İstiyorum ama maalesef envanteri koru açılınca basarım kazanılmıyor, ben de basarım kazanmak da istiyorum. Böyle bir mod var mı?
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 435 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #2 Bunun için mod kullanmana gerek yok. Tüm başarımları almak için şu komutu girmen yeterli: /advancement grant @p everything
Bunun için mod kullanmana gerek yok. Tüm başarımları almak için şu komutu girmen yeterli: /advancement grant @p everything
Yusuf79 Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #3 WindowsPlus dedi: Bunun için mod kullanmana gerek yok. Tüm başarımları almak için şu komutu girmen yeterli: /advancement grant @p everything Genişletmek için tıkla... Ben yapmayınca anlamı kalmıyor
WindowsPlus dedi: Bunun için mod kullanmana gerek yok. Tüm başarımları almak için şu komutu girmen yeterli: /advancement grant @p everything Genişletmek için tıkla... Ben yapmayınca anlamı kalmıyor