Hile kullanılan bilgisayardaki tüm hesaplar ban yer mi?

cankem122

Picopat
Daha fazla  
Kardeşim bugün CS de hile indirip denediğini söyledi. Apar topar ana hesabımı kapattım hemen çıkış yaptım ana hesabımdan. Hileyi de yeni açtığı bir hesapta kullanmış.
Sorum şu: Benim hesabım bundan etkilenebilir mi? Hesabımda hile kullanmadığım halde aynı bilgisayar olduğu için ban yeme riski var mı? IP banı falan?

Hile açtığı hesap ban yerse diğer hesaplar hiç bir şekilde etkilenmez.

Hesaptansa virüs konularında daha çok endişelenmenizi tavsiye ederim.

Konu dışı merak ettiğim hile ne hilesi? Nereden bulup indiriyor insanlar bunları? Parayla mı alıyorlar?

Hile açtığı hesap ban yerse diğer hesaplar hiçbir şekilde etkilenmez.

İnşallah öyledir hocam teşekkürler

Hesaptansa virüs konularında daha çok endişelenmenizi tavsiye ederim.

Tabii orası da işin farklı bir boyutu. Virüs taraması yaptım ama sıkıntı yok.

Konu dışı merak ettiğim hile ne hilesi? Nereden bulup indiriyor insanlar bunları? Parayla mı alıyorlar?

Ben de bilmiyorum hocam bedava bir hile denk gelmiş indirmiş herhalde. Merak etmemekte de fayda var bence çok gereksiz ve her açıdan boş bir muhabbet hile muhabbeti... Hem virüs yiyorsun hem hesabın banlanıyor hem de yediğin küfürler de cabası.

Bu işleri hep ya bir arkadaş yapar ya kardeş yapar ama konuyu açan suçsuz olur genelde.

Böyle bir şeyi ben yapmış olsam niye hesabımı riske atayım? Riske atmak da istesem, niye böyle bir soru sorayım? Beyin fışkırıyor resmen maşallah bir siz düşünebiliyorsunuz

Hesaplara aynı telefondan Steam Guard bağlıysa ban yeme riski var. Onun harici yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…