Hile satın alımı sonrası Valorant ve Discord hesapları çalındı

cemallllll

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dün hile satın almak için birisine yazdım, para yolladıktan sonra bir dosya attı indirdim ve Discord hesabım gitti. 24 saat geçmeden 2 adet Valorant hesabımın da şifresi ve e postası değiştirildi, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Not: Valorant hesaplarının doğum tarihi açılma tarihi alınan ilk skinlerini falan hatırlamıyorum, ayrıca arkadaşlarımdan satın almıştım.

Merhaba dün hile satın almak için birisine yazdım, para yolladıktan sonra bir dosya attı indirdim ve Discord hesabım gitti. 24 saat geçmeden 2 adet Valorant hesabımın da şifresi ve e postası değiştirildi, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Not: Valorant hesaplarının doğum tarihi açılma tarihi alınan ilk skinlerini falan hatırlamıyorum, ayrıca arkadaşlarımdan satın almıştım.

İyi olmuş adam olursunuz belki bundan dolayı. Bir ihtimal alabilirsiniz ama sizin gibilere destek etmek yerine etmemek daha iyi.

Son düzenleme:
Alırken bize mi sordun :D

Neyse, bir daha hile almayacağını tahmin ederekten;
Öncelikle Valorant desteğe yazın sonrasında onlara hesabın sizin olduğunu doğrulamanız gerekecektir, en mantıklı seçenek alışveriş yaptığınız şeyleri falan soracaklardır eğer skin aldıysanız ve onların makbuzu falan duruyorsa bunu atıp kanıtlayabilirsiniz, hesabı geri alabilirsiniz sonrasında. Bir arkadaşın 65k TL değerinde hesabı çalınmıştı böyle geri aldı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Neyse bir daha hile almayacağını tahmin ederekten.
Öncelikle Valorant desteğe yazın sonrasında onlara hesabın sizin olduğunu doğrulamanız gerekecektir en mantıklı seçenek alışveriş yaptığınız şeyleri falan soracaklardır eğer skin aldıysanız ve onların makbuzu falan duruyorsa bunu atıp kanıtlayabilirsiniz hesabı geri alabilirsiniz sonrasında bir arkadaşın 65k TL değerinde hesabı çalınmıştı böyle geri aldı.

Valorant desteğe yazsa bile geri dönüş alamaz diye düşünüyorum çünkü iki tane Valorant'ta ban yedirtecek sebep var.

Hem arkadaşından hesap satın alması (Valorant'ta hesap satmak veya vermek yasak)

Hile indirdiği için ve bu da kalıcı ban veya IP ban olduğu için direkt ban yiyecektir.

Tabii bunları açıklamazsan hiçbir şey olmaz.

Öncelikle hesaplarınızı kendi elinizle teslim etmişsiniz, çaldırmamışsınız. Hesabın orijinal sahibi de olmadığınız için geri almak için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bilinçli bir kullanıcı olup, hile gibi keyif kaçırıcı araçları kullanmaktan kaçının. Umarım bir ders olmuştur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Neyse bir daha hile almayacağını tahmin ederekten.
Öncelikle Valorant desteğe yazın sonrasında onlara hesabın sizin olduğunu doğrulamanız gerekecektir en mantıklı seçenek alışveriş yaptığınız şeyleri falan soracaklardır eğer skin aldıysanız ve onların makbuzu falan duruyorsa bunu atıp kanıtlayabilirsiniz hesabı geri alabilirsiniz sonrasında bir arkadaşın 65k TL değerinde hesabı çalınmıştı böyle geri aldı.

Arkadaşlar hile Valorant CS:GO gibi oyunlarda hile degil, hileyi adı gelişine yazdım hile değil. ben zaten kendi emeğimle CS'de kartal Valorant'ta immo 3 oldum ki konunun Valorant'la ilgisi yok.

Arkadaşlar hile Valorant CS:GO gibi oyunlarda hile degil hileyi adı gelişine yazdım hile değil ben zaten kendi emeğimle CS'de kartal Valorant'ta immo 3 oldum ki konunun Valorant'yla ilgisi yok

Hilenin hangi oyunda olduğu önemli değil hocam hile hiledir aramızda hilecileri dışlıyoruz yapabileceğin tek şey benim yazdığım şey olacaktır onun dısında yapabileceğin bir şey yok.

Hilenin hangi oyunda olduğu önemli değil hocam hile hiledir aramızda hilecileri dışlıyoruz yapabileceğin tek şey benim yazdığım şey olacaktır onun dısında yapabileceğin bir şey yok.

Kanka diyorum ki hile değil, hile değilden ne anlıyorsunuz?

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı