Merhaba dün hile satın almak için birisine yazdım, para yolladıktan sonra bir dosya attı indirdim ve Discord hesabım gitti. 24 saat geçmeden 2 adet Valorant hesabımın da şifresi ve e postası değiştirildi, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Not: Valorant hesaplarının doğum tarihi açılma tarihi alınan ilk skinlerini falan hatırlamıyorum, ayrıca arkadaşlarımdan satın almıştım.
Merhaba dün hile satın almak için birisine yazdım, para yolladıktan sonra bir dosya attı indirdim ve Discord hesabım gitti. 24 saat geçmeden 2 adet Valorant hesabımın da şifresi ve e postası değiştirildi, nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Not: Valorant hesaplarının doğum tarihi açılma tarihi alınan ilk skinlerini falan hatırlamıyorum, ayrıca arkadaşlarımdan satın almıştım.
Neyse, bir daha hile almayacağını tahmin ederekten;
Öncelikle Valorant desteğe yazın sonrasında onlara hesabın sizin olduğunu doğrulamanız gerekecektir, en mantıklı seçenek alışveriş yaptığınız şeyleri falan soracaklardır eğer skin aldıysanız ve onların makbuzu falan duruyorsa bunu atıp kanıtlayabilirsiniz, hesabı geri alabilirsiniz sonrasında. Bir arkadaşın 65k TL değerinde hesabı çalınmıştı böyle geri aldı.
Neyse bir daha hile almayacağını tahmin ederekten.
Öncelikle Valorant desteğe yazın sonrasında onlara hesabın sizin olduğunu doğrulamanız gerekecektir en mantıklı seçenek alışveriş yaptığınız şeyleri falan soracaklardır eğer skin aldıysanız ve onların makbuzu falan duruyorsa bunu atıp kanıtlayabilirsiniz hesabı geri alabilirsiniz sonrasında bir arkadaşın 65k TL değerinde hesabı çalınmıştı böyle geri aldı.
Öncelikle hesaplarınızı kendi elinizle teslim etmişsiniz, çaldırmamışsınız. Hesabın orijinal sahibi de olmadığınız için geri almak için yapabileceğiniz pek bir şey yok. Bilinçli bir kullanıcı olup, hile gibi keyif kaçırıcı araçları kullanmaktan kaçının. Umarım bir ders olmuştur.
Neyse bir daha hile almayacağını tahmin ederekten.
Öncelikle Valorant desteğe yazın sonrasında onlara hesabın sizin olduğunu doğrulamanız gerekecektir en mantıklı seçenek alışveriş yaptığınız şeyleri falan soracaklardır eğer skin aldıysanız ve onların makbuzu falan duruyorsa bunu atıp kanıtlayabilirsiniz hesabı geri alabilirsiniz sonrasında bir arkadaşın 65k TL değerinde hesabı çalınmıştı böyle geri aldı.
Arkadaşlar hile Valorant CS:GO gibi oyunlarda hile degil, hileyi adı gelişine yazdım hile değil. ben zaten kendi emeğimle CS'de kartal Valorant'ta immo 3 oldum ki konunun Valorant'la ilgisi yok.
Arkadaşlar hile Valorant CS:GO gibi oyunlarda hile degil hileyi adı gelişine yazdım hile değil ben zaten kendi emeğimle CS'de kartal Valorant'ta immo 3 oldum ki konunun Valorant'yla ilgisi yok
Hilenin hangi oyunda olduğu önemli değil hocam hile hiledir aramızda hilecileri dışlıyoruz yapabileceğin tek şey benim yazdığım şey olacaktır onun dısında yapabileceğin bir şey yok.
Hilenin hangi oyunda olduğu önemli değil hocam hile hiledir aramızda hilecileri dışlıyoruz yapabileceğin tek şey benim yazdığım şey olacaktır onun dısında yapabileceğin bir şey yok.
Soğuk bir su içip yeniden başlamak dışında bir seçenek aklıma gelmiyor maalesef. Bunun yanında Malwarebytes ile tarama yapmanızı, kayıtlı şifrelerinizi güvenli bir cihazda değiştirmenizi ve o dosyayı da silmenizi tavsiye edebilirim.
Arkadaşlar hile Valorant CS:GO gibi oyunlarda hile degil, hileyi adı gelişine yazdım hile değil. ben zaten kendi emeğimle CS'de kartal Valorant'ta immo 3 oldum ki konunun Valorant'la ilgisi yok.