Hile yapan insanlar

Quadranil1

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
İnsanlar bütün oyunlarda hile kullanıyor ve hem kendi zevklerini hem insanların zevklerini bitiriyor.
Birkaç gün önce arkadaşlarla beraber RDR Online başladık kendi halimizde görev yaparken bir anda atım yanmaya başladı etrafta dolaşan NPC'ler, hayvanlar vs. yanıyor.
Normalde bu tarz hileleri GTA V'den görmeye alışıktım ama RDR'de görünce kendimi kötü hissettim bu kadar kaliteli ve eğlenceli bir oyunda insanlar neden hile yapar anlam veremiyorum.

Hileler maalasef hiçbir zaman düzeltilemeyecek. Biri çıksa düzeltilse diğeri çıkıyor.

Hilecilik belli oyunlarda eğlenceli olabiliyor. (Kullanan kişiye göre)
Eskiden tecrübem vardır, bu eğlence çoktur ama kısa sürede biter, sonra başka oyuncuların tepkilerini görmek istersin hile yapınca.
Oyunların amacı eğlence, ve hilecilik kısa süreliğine daha fazla eğlence veriyor, ama tabii ki ayıptır diğer kişilerin zevkini bozmak.

Ya para hilesi yapsın işte lvl hilesi yapsın umrumda olmaz ama gelip benim oyunumu mahvedince tadım kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…