Eymen12f Picopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 121 Yer İnsanlığı yok etmeye çalışıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 Ban yemediyseniz büyük ihtimal hiçbir şey olmayacaktır.
hasanalpcan Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... VAC Valve'nin kendi hile yazılımı. Bu yüzden Valve'ye özgü
Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... VAC Valve'nin kendi hile yazılımı. Bu yüzden Valve'ye özgü
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #13 hasanalpcan dedi: VAC Valve'nin kendi hile yazılımı. Bu yüzden Valve'ye özgü Genişletmek için tıkla... "VAC Valve oyunlarına".
hasanalpcan dedi: VAC Valve'nin kendi hile yazılımı. Bu yüzden Valve'ye özgü Genişletmek için tıkla... "VAC Valve oyunlarına".
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 7 Ocak 2021 #14 Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Evet Valve'nin kendi oyunlarına özgü bir şey değil ama Valve'nin geliştirdiği bir anti cheat yazılımı. GTA V bu yazılımı kullanmıyor. En azından ben öyle biliyorum. Yani bu konuyla VAC'ın bir alakası yok.
Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Evet Valve'nin kendi oyunlarına özgü bir şey değil ama Valve'nin geliştirdiği bir anti cheat yazılımı. GTA V bu yazılımı kullanmıyor. En azından ben öyle biliyorum. Yani bu konuyla VAC'ın bir alakası yok.
SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #15 Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Kanka Valve anti cheat sadece Valve oyunlarına aitdir.
Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Kanka Valve anti cheat sadece Valve oyunlarına aitdir.
Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 8 Ocak 2021 #16 SIFIRBİR dedi: Kanka Valve anti cheat sadece Valve oyunlarına aitdir. Genişletmek için tıkla... Aittir derken sadece Valve oyunlarında mı kullanılıyor diyorsunuz?
SIFIRBİR dedi: Kanka Valve anti cheat sadece Valve oyunlarına aitdir. Genişletmek için tıkla... Aittir derken sadece Valve oyunlarında mı kullanılıyor diyorsunuz?
SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #17 Tasdelen01 dedi: Aittir derken sadece Valve oyunlarında mı kullanılıyor diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya o konuda o kadar fazla bilgim yok ama benim bildiğim öyle yanlışda olabilir çünkü her oyun farklı bir platform üzerinden bağlanır Steam'e
Tasdelen01 dedi: Aittir derken sadece Valve oyunlarında mı kullanılıyor diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ya o konuda o kadar fazla bilgim yok ama benim bildiğim öyle yanlışda olabilir çünkü her oyun farklı bir platform üzerinden bağlanır Steam'e
Reptied Centipat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 84 22 Şubat 2021 #18 Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... VAC = Valve anti cheat, bu anti cheati GTA mı kullanıyor yani, ya da başka bir oyun.
Tasdelen01 dedi: VAC Valve oyunlarına özgü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... VAC = Valve anti cheat, bu anti cheati GTA mı kullanıyor yani, ya da başka bir oyun.
SIFIRBİR Hectopat Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #19 Reptied dedi: VAC = Valve anti cheat, bu anti cheati GTA mı kullanıyor yani, ya da başka bir oyun. Genişletmek için tıkla... GTA Rockstar'ın acsi neyse oradan ban yersin
Reptied dedi: VAC = Valve anti cheat, bu anti cheati GTA mı kullanıyor yani, ya da başka bir oyun. Genişletmek için tıkla... GTA Rockstar'ın acsi neyse oradan ban yersin