Hile yapmak neden yanlış?

Makaleler
12
Size bu yazımda hilenin neden yanlış olduğunu açıklamak istiyorum.

Ben bir oyun oynuyorum. O oyunda gelişip büyüyoruz ve savaşıyoruz. Bu oyunu aylarca oynadım, sarıyordu.

Bir gün hileyi denemek istedim. Daha hızlı gelişip hedefe hızlı ulaşıyorduk. Birkaç kez farklı farklı taktiklerle oynadım. Ayrıca hileyi hile yapanlara karşı ve küfredenlere karşı kullandım.

Bir süre sonra ise oyunu bıraktım.

Burada demek istediğim şey aylarca oynadığım oyunu hile açtıktan sonra birkaç gün içinde bırakmış oldum. Özetle hile yapmayın, emek harcayın. Emek harcamak o işin değerini arttırır.

Kimse doğru olduğunu söylemiyor zaten pişkin pişkin kullanıyorlar.

Oyunu neden aylarca oynadın muco, eline ne geçti.

P2W oyunlarda emekle pek bir yere gelemezsiniz.
P2W oyunda emek değil para konuşuyor dediğin gibi, ek olaran bu tarz oyunlardaki hile denetimi zayıf kalabiliyor, gerçi hile diye birşey olmamalı zaten p2w'lerde. Adam parasını farklı bir yöntem ile değerlendiriyor diğer açıdan bakarsak.

Özetle P2W'den uzak durun...

Lordz.io gibi bir oyunda hileyi engellemeleri lazım. Yöneticinin yapması gerektiği birkaç şey var. İnsanlar Cheat Engine ile hile yapıyor, bu da ciddi bir sorun demek. Örneğin birisi ölümsüzlük açıp insanların içinden geçiyor, onların üslerine saldırıyor. Başka birisi hız açıp hemen gelişiyor.

Çözüm basit. Değişkenler sunucuya gönderilecek. Eğer beklenenden farklı bir değişken tespit edilirse oyuncu yasaklanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…