3 311179 Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1.203 Makaleler 7 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #1 Hileli çarka ihtiyacım var. Örneğin A, B, C olacak b %10 şans diğerleri %70, %20 olacak örneğin veya %0. uygulama İngilizce veya Türkçe olabilir. PC için arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
Hileli çarka ihtiyacım var. Örneğin A, B, C olacak b %10 şans diğerleri %70, %20 olacak örneğin veya %0. uygulama İngilizce veya Türkçe olabilir. PC için arıyorum.
Tibrikci Kilopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 553 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Hendraheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2020 #2 PC için bilmiyorum ama mobilde şu var: Karar Ãarkı - Google Play'de Uygulamalar Birden fazla seçenek arasından bir karar vermenizi saÄlayan çark play.google.com Artı 0 Eksi
PC için bilmiyorum ama mobilde şu var: Karar Ãarkı - Google Play'de Uygulamalar Birden fazla seçenek arasından bir karar vermenizi saÄlayan çark play.google.com
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 20 Haziran 2020 #3 Wheel Decide Can't decide? Wheel Decide for you! Set your own custom choices and then spin the wheel to make the random decision (lunch, movie, anything!) wheeldecide.com Buna bir bak. Oranları ayarlanıyor mu orasını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Wheel Decide Can't decide? Wheel Decide for you! Set your own custom choices and then spin the wheel to make the random decision (lunch, movie, anything!) wheeldecide.com Buna bir bak. Oranları ayarlanıyor mu orasını bilmiyorum.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 21 Haziran 2020 #4 Eger gizli olmasi gerekmiyorsa, ayni seyleri fazladan yazabilirsin. Artı 0 Eksi
left10ction Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 429 1 Eylül 2024 #5 Tibrikci dedi: PC için bilmiyorum ama mobilde şu var: Karar Ãarkı - Google Play'de Uygulamalar Birden fazla seçenek arasından bir karar vermenizi saÄlayan çark play.google.com Genişletmek için tıkla... Yüzdelik şans koyamıyorsun ona. Adam onu arıyor. 5 yıl geçmiş bulabildinizmi acaba. Artı 0 Eksi
Tibrikci dedi: PC için bilmiyorum ama mobilde şu var: Karar Ãarkı - Google Play'de Uygulamalar Birden fazla seçenek arasından bir karar vermenizi saÄlayan çark play.google.com Genişletmek için tıkla... Yüzdelik şans koyamıyorsun ona. Adam onu arıyor. 5 yıl geçmiş bulabildinizmi acaba.