Hintler Google AdSense ile nasıl para kazanıyor?

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Herkese merhaba. Birçok arkadaşından sürekli ağzından duyduğum ve gerçekten de bu güne kadar WordPress geliştiricileri ve Google şirketinde de aynı zamanda birçok hint arkadaşların çalıştıklarını biliyoruz. Geçenlerde bir arkadaş Türkiye'de tekstil şirketinde tanıdığım bir hint arkadaştan bahsetti. Arkadaşın ismini vermek istemiyorum ama gerçekten de bu arkadaşlar yani bu hint arkadaşlardan bahsediyorum bu işte bu alanda gerçekten de başarılılar. Bunlar nasıl öğreniyor bilmiyorum ama gerçekten aylık muazzam kazançlar sağladığından bahsetti. Hatta arkadaş bana o hint arkadaşlarla görüşeceğim dedi. Eğer sana yardımcı olurlarsa, sana geri dönüş yaparım dedi. Fakat arkadaş yoğun çalışmaları olduğu için pek vakti olmadı sanırım ve geri dönüş yapmadı. Ama gerçekten para kazanmak istiyorum bu alanda. Bunlar nasıl öğrendi ve nasıl başardı?

Hintliler fakirlikten yoksulluktan her şeyi yapar hocam, özellikle bilgisayarlara ve koda sistem açıklarına da çok yoğun ilgi gösterirler, çok para kazanıyorsa size öğreteceğini sanmam, ancak bilemedim, konuyu bilmiyorum ondan net bir şey diyemem.

Haklısınız. Adamlar gerçekten başarılılar. Keşke öyle birilerini bulsam da bilgi toplasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…