Arkadaşlar merhaba, bu klavye mouse setini kullanan arkadaşlar var mı acaba? Dün klavyeme kahve döküp komple emekliye ayırdım da, en fazla 150 TL'ye kadar klavye önerilerine açığım.
Hiper Darkvane V10 USB Klavye + Mouse + Mousepad Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cooler Master Devastator II Mavi LED Türkçe Klavye + Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Daha arttıramam dersen 12 TL fazlaya da bu alternatif var.
Thermaltake Tt eSPORTS Commander Combo Kırmızı Işıklı Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Arkadaşlar merhaba, bu klavye mouse setini kullanan arkadaşlar var mı acaba? Dün klavyeme kahve döküp komple emekliye ayırdım da, en fazla 150 TL'ye kadar klavye önerilerine açığım.
Hiper Darkvane V10 USB Klavye + Mouse + Mousepad Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ucuz olabilir ama kafanı ağırtır klavye alındı 4 ay falan hiç kullanılmadı taktığımız gün herşey yolunda çalışıyor ertesi M Ö Ç tuşları çalışmıyordu bir hafta sonra ise T Y U tuşları çalışmıyordu ama M Ö Ç çalışıyordu anlamadım ne olduğunu tuşlar arasıra bozulup tekrar geliyor almanı kesinlikle tavsiye etmem