Hiper Kratos V20 Gaming Set Alınır mı?

Benim bir arkadaşım almıştı. Kalite hissiyatı güzel fakat mouse'un sağ tık tuşu çok hassas ve klavyenin tuşları çok sert. Ben tavsiye etmiyorum ama isterseniz alabilirsiniz.

Kesinlikle önermiyorum.Tabi 120 TL lik bir setten çok birşey bekleyemessiniz ama yinede klavye arada bir tuşları takılıyor.Klavyenin geri tepmesi uzun sürüyor özellikle csgo da çok belli oluyor ledler 2-3 saat kulandıgında atıyo (kapanıyo) tekrar açabiliyosun ama kapanmaması lazım tuşların altındakiboşluktanboyanın taştığını görebiliyosun caps lock-num lock gibi tuşların açık oldugunu gösteren yerdeki mavi ışık çok göze çarpıyor zaten led dizilimide tuşların her yerine aynı ışık gelmiyor köşe kısımları kararık ve swtichler belli oluyor masue a geçersek boya kalitesi berbat elimin sürekli oldugu yerlerdeki boyalar o kadar çabuk söküldüki ne oldugunu anlamadım masue öyle aman aman bişey değil bi driver yapmışlar hiçbir işe yaramıyor anca ledi hızladırır-yavaşlatır üst kısımda kauçuk yok terlerse çok sıkıntı click hassasiyetine gelicek olursak yumuşak değil baya basman gerekiyor ... Her neyse anlıyacağın bu seti alsan bile seni çok götürmez ilk aldığında iyi diyosun en erken 1-2 hafta sonra başlıyor sıkıntılar ayrıca bir ara oyun oynarken klavyenin metal kasasının yanındakii boya gitti 120 tl ye maksimum bu kadar zaten atabilirsem resimleride atıcam Syrıca kenar tuşların ledleri ile ortadaki tuşların parlaklığı kıyaslanıcak kadar farklı

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2018-09-08 at 18.29.24.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 99
  • WhatsApp Image 2018-09-08 at 18.28.52.jpeg
    166,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…