VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 4 Ekim 2018 #1 Ben pek kaliteli bulmadım ama sizce bu ürün alınır mı? Ürün linki: HIPER LOGOS V40 Gaming Klavye/Mouse SET (Mekanik Hisli/Metal Kasa/1600DPI/Rainbow) - incehesap.com Ürün hediye olarak alınacak ışıklı olması şartmış faresi kullanılmayacak. Fiyat olarak maksimum 120 TL'ye tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Fiyat olarak maksimum 120 TL'yi geçemem kartımın limiti o kadar var. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2018
Ben pek kaliteli bulmadım ama sizce bu ürün alınır mı? Ürün linki: HIPER LOGOS V40 Gaming Klavye/Mouse SET (Mekanik Hisli/Metal Kasa/1600DPI/Rainbow) - incehesap.com Ürün hediye olarak alınacak ışıklı olması şartmış faresi kullanılmayacak. Fiyat olarak maksimum 120 TL'ye tavsiyelerinizi bekliyorum. Not: Fiyat olarak maksimum 120 TL'yi geçemem kartımın limiti o kadar var.
Sekan_Uçar Decapat Katılım 16 Eylül 2018 Mesajlar 386 5 Ekim 2018 #2 Hiper Kratos V20 modelini alabilirsiniz.
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 6 Ekim 2018 #3 hiper almaktan var geçtik Bloody B120 Turbo Kablolu Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavye - GittiGidiyor Rampage Macromy Kb-r33 Rgb Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavyesi Makrolu Klavye Gaming Klavye - GittiGidiyor bu iki ürün arasında kaldık sizce hangisini almalıyız veya bu fiyatlara daha iyi bir öneriniz var ise olabilir
hiper almaktan var geçtik Bloody B120 Turbo Kablolu Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavye - GittiGidiyor Rampage Macromy Kb-r33 Rgb Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavyesi Makrolu Klavye Gaming Klavye - GittiGidiyor bu iki ürün arasında kaldık sizce hangisini almalıyız veya bu fiyatlara daha iyi bir öneriniz var ise olabilir
Techh Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 965 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ekzosfer 6 Ekim 2018 #4 VERBİDON dedi: hiper almaktan var geçtik Bloody B120 Turbo Kablolu Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavye - GittiGidiyor Rampage Macromy Kb-r33 Rgb Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavyesi Makrolu Klavye Gaming Klavye - GittiGidiyor bu iki ürün arasında kaldık sizce hangisini almalıyız veya bu fiyatlara daha iyi bir öneriniz var ise olabilir Genişletmek için tıkla... Bloody B120 modelini tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Alternatif olarak Steelseries Apex 100 modeline de bakabilirsiniz.
VERBİDON dedi: hiper almaktan var geçtik Bloody B120 Turbo Kablolu Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavye - GittiGidiyor Rampage Macromy Kb-r33 Rgb Aydınlatmalı Q Multimedia Oyuncu Klavyesi Makrolu Klavye Gaming Klavye - GittiGidiyor bu iki ürün arasında kaldık sizce hangisini almalıyız veya bu fiyatlara daha iyi bir öneriniz var ise olabilir Genişletmek için tıkla... Bloody B120 modelini tercih etmeniz daha doğru olacaktır. Alternatif olarak Steelseries Apex 100 modeline de bakabilirsiniz.
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 6 Ekim 2018 #5 Bllody b120 almaya karar verdik teşekkür ederim
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2018 #6 SteelSeries Apex 100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi - İngilizce(UK) | Steelseries | Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex 100 Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
SteelSeries Apex 100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi - İngilizce(UK) | Steelseries | Oyuncu Klavyeleri Steelseries Apex 100 Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
VERBİDON Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 416 Çözümler 2 Yer Hatay Erzin 6 Ekim 2018 #7 Apex 100 aydınlatması hoşumuza gitmedi