TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Hiper marka PSU kullanıyorum sizce iyi mi? Ya da değiştirmem zorunlu mu? Yoksa idare eder mi? Arkadaşım o kadar iyi de değil ama değiştirmeme gerek yok dedi. Normalde değiştirirdim ama bütçem yok. O yüzden soruyorum.
Hiper marka PSU kullanıyorum sizce iyi mi? Ya da değiştirmem zorunlu mu? Yoksa idare eder mi? Arkadaşım o kadar iyi de değil ama değiştirmeme gerek yok dedi. Normalde değiştirirdim ama bütçem yok. O yüzden soruyorum.
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2022 #2 Bütçe yoksa değiştirmen zorunlu değil. Yeterli geliyorsa kalsın, elinize para geçerse değiştirirsiniz.
Bütçe yoksa değiştirmen zorunlu değil. Yeterli geliyorsa kalsın, elinize para geçerse değiştirirsiniz.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 1 Ağustos 2022 #3 Markayı hiç duymadım. Ya yabancı bir marka, ya da Platoon gibi merdiven altı ürünlere etiket basıyordur büyük ihtimalle. Kaç yıllık? Bütçe ayırabildiğiniz zaman değiştirilmesini tavsiye ederim.
Markayı hiç duymadım. Ya yabancı bir marka, ya da Platoon gibi merdiven altı ürünlere etiket basıyordur büyük ihtimalle. Kaç yıllık? Bütçe ayırabildiğiniz zaman değiştirilmesini tavsiye ederim.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 RPM dedi: Markayı hiç duymadım. Ya yabancı bir marka, ya da platoon gibi merdiven altı ürünlere etiket basıyordur büyük ihtimalle. Kaç yıllık? Bütçe ayırabildiğiniz zaman değiştirilmesini tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 3 ay oldu hocam alalı. Slippin Jimmy0 dedi: Bütçe yoksa değiştirmen zorunlu değil. Yeterli geliyorsa kalsın, elinize para geçerse değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.
RPM dedi: Markayı hiç duymadım. Ya yabancı bir marka, ya da platoon gibi merdiven altı ürünlere etiket basıyordur büyük ihtimalle. Kaç yıllık? Bütçe ayırabildiğiniz zaman değiştirilmesini tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 3 ay oldu hocam alalı. Slippin Jimmy0 dedi: Bütçe yoksa değiştirmen zorunlu değil. Yeterli geliyorsa kalsın, elinize para geçerse değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 1 Ağustos 2022 #5 TrYaSaR51 dedi: 3 ay oldu hocam alalı. Genişletmek için tıkla... Ürünün linki veya fotoğrafı varsa atabilir misiniz?
TrYaSaR51 dedi: 3 ay oldu hocam alalı. Genişletmek için tıkla... Ürünün linki veya fotoğrafı varsa atabilir misiniz?
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 Hiper Lux 500W 3x120mm Rainbow Gaming ATX Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com RPM dedi: Ürünün linki veya fotoğrafı varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu kasayla beraber aldım hocam.
Hiper Lux 500W 3x120mm Rainbow Gaming ATX Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com RPM dedi: Ürünün linki veya fotoğrafı varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu kasayla beraber aldım hocam.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.557 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 1 Ağustos 2022 #7 Büyük ihtimalle merdiven altı bir ürün. Aciliyeti yok ancak bütçeniz olduğu zaman değiştirmenizi tavsiye ederim.
Büyük ihtimalle merdiven altı bir ürün. Aciliyeti yok ancak bütçeniz olduğu zaman değiştirmenizi tavsiye ederim.
TrYaSaR51 Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #8 RPM dedi: Büyük ihtimalle merdiven altı bir ürün. Aciliyeti yok ancak bütçeniz olduğu zaman değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
RPM dedi: Büyük ihtimalle merdiven altı bir ürün. Aciliyeti yok ancak bütçeniz olduğu zaman değiştirmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
Samed YGZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 463 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #9 Hiç adını duymadığım bir PSU ve o PSU'nun tek kanaldan çıkış değeri 250W gibi bir şey.